Podobno to zależy od grupy krwi itp.może będzie takim osobnikiem jak nasz Wiktor, tego to nic nie tyka. Jeszcze nie widziałam go pogryzionego
Jedni zawsze podryzieni A inni wcale.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno to zależy od grupy krwi itp.może będzie takim osobnikiem jak nasz Wiktor, tego to nic nie tyka. Jeszcze nie widziałam go pogryzionego
nie wiem jaka on ma grupę ja mam 0rh+ może wziął mojaPodobno to zależy od grupy krwi itp.
Jedni zawsze podryzieni A inni wcale.
u mnie jedna A+ po mnie, druga 0- po ojcu i obie wiecznie pogryzionenie wiem jaka on ma grupę ja mam 0rh+ może wziął moja
co tam zdjęcie na żywo lepiejMoże zdjęcie będą chcieli
jeszcze jak by był dyrektor to jeszcze ale obecnie mamy babeczkęno bo przeciez nie poprosza i wyjecie piersi i demonstarcje Bez jaj, karmienie niemowlaka to kamienie, piers czy mm - beznaczenia.
no w sumie tylko jaa kto o tym wie? Wal scieme, karmienie to kamienie, bez znaczenia jakie.
o mniam hahahOj, tak, grillki to my lubimy
no raczej hahahW moim zakładzie pracy nikt nie wymaga zaświadczenia. I korzystają wszystkie dziewczyny, i te jlkarmiace i te nie karmiące l. Ja też korzystam. Co, mam być jedna porządna i nie korzystać?
Jestem na Poj. Brodnickim. Spokój i cisza.Masz przynajmniej do kogo buzię otworzyć i pogadać przy kawce .
Gdzie jedziesz ?