nic nie mów jeszcze muszę w poniedziałek jechać do dyrektorki bo w tym srauflandzie to już chyba z 5 dyrektor za mnie dogadać się godzinowo bo już tam moja kierowniczka syczy że na rano tylko bym chciała sobie myślę stul się kobieto bo jeszcze możesz dostać zaswiadczonko że karmię piersią jeszcze Werka żłobka nie zaczęła a już podwyżka za jedzenieKoniec laby. Do roboty migusiem. Co masz mieć lepiej niż my
reklama
Może chociaż się opaliszlacze sie w bolu. Moj urlop = lot do Pl, ja sama z moimi szogunami, potem 2h w aucie i potem 4 tyg u moich rodzicow tez sama z nimi, z czego 2 praca zdalna.
Juz widze jaka wypoczeta wracam
Skorzystaj z tej godziny na karmienie . Naprawdę warto wykorzystać ten czas dla dziecka i jeśli dobrze się orientuję to wystarczy samo oświadczenie.nic nie mów jeszcze muszę w poniedziałek jechać do dyrektorki bo w tym srauflandzie to już chyba z 5 dyrektor za mnie dogadać się godzinowo bo już tam moja kierowniczka syczy że na rano tylko bym chciała sobie myślę stul się kobieto bo jeszcze możesz dostać zaswiadczonko że karmię piersią jeszcze Werka żłobka nie zaczęła a już podwyżka za jedzenie
tylko nie wiem czy utonie lekarza bo ja nie karmięSkorzystaj z tej godziny na karmienie . Naprawdę warto wykorzystać ten czas dla dziecka i jeśli dobrze się orientuję to wystarczy samo oświadczenie.
nieagatka
Fanka BB :)
nerwa mam na sama myslo ludzie Tu to musisz mieć nerwy
nieagatka
chyba grillaMoże chociaż się opalisz
nieagatka
a kto o tym wie? Wal scieme, karmienie to kamienie, bez znaczenia jakie.tylko nie wiem czy utonie lekarza bo ja nie karmię
W moim zakładzie pracy nikt nie wymaga zaświadczenia. I korzystają wszystkie dziewczyny, i te jlkarmiace i te nie karmiące l. Ja też korzystam. Co, mam być jedna porządna i nie korzystać?Skorzystaj z tej godziny na karmienie . Naprawdę warto wykorzystać ten czas dla dziecka i jeśli dobrze się orientuję to wystarczy samo oświadczenie.
Oj, tak, grillki to my lubimychyba grilla
reklama
Ja idiotka przyznalam sie w pracy ze noe karmoe jak pojechalam odwiedzac och po urodzinach corci.Glupia bylam,oj teraz ta godzina to bylaby extraa kto o tym wie? Wal scieme, karmienie to kamienie, bez znaczenia jakie.