reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dziecko 😊 także tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie 🙃
oooo ktoś mnie pamięta 😂 a ja nie mogę sobie przypomnieć 🙈 wybacz myslalam ze mam dobra pamięć ale chyba wszyskich nickow nie da się

Cześć kochana :) aż się zdziwiłam, że mnie ktoś wywołał iiii to jeszcze na tym wątku 😂
Jesteś w ciunnnnży czy źle widzę na oczy ? 🤓

U mnie lipa 🤷🏼‍♀️
Mój cud skończył 2 latka ♥️
Po niej miałam 4 stymulację i 4 transfery w tym jeden bliźniaczy nooo i nic. Zostały nam 2 ostatnie zarodki i kończymy tą „przygodę” (bynajmniej taki plan).
Aktualnie jestem pod opieką dr Sydora. Obstawił mnie i mam nadzieję, że coś z tego będzie ☺️. Więcej grzechów nie pamietam … 🤪
Kiedy teraz transfer??

reklama
@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dziecko 😊 także tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie 🙃
No jasne że pamiętam 😊. Synek ma na imię Kuba o ile się nie mylę 🤔.
No to ciekawe jak to będzie z tą moją znajomą. Najważniejsze że jest w ciąży, a czy w pojedynczej czy bliźniaczej, to dla niej nie ma znaczenia

Do góry