Orchidea33
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Chyba juz ostatniej mlody ma 3365g szyjka bardzo skrocona, juz palec wchodzi na sile. Lekarz mówi, ze nie sadzi, ze sie zobaczymy za 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bosko!Ja po wizycie. Chyba juz ostatniej mlody ma 3365g szyjka bardzo skrocona, juz palec wchodzi na sile. Lekarz mówi, ze nie sadzi, ze sie zobaczymy za 2 tygodnie
Powiem Ci, ze stresik sie pojawil ale juz sie doczekac nie moge mysle, ze takie max 10dni nam zostaloBosko!
oooo ktoś mnie pamięta a ja nie mogę sobie przypomnieć wybacz myslalam ze mam dobra pamięć ale chyba wszyskich nickow nie da się@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dziecko także tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie
Kiedy teraz transfer??Cześć kochana aż się zdziwiłam, że mnie ktoś wywołał iiii to jeszcze na tym wątku
Jesteś w ciunnnnży czy źle widzę na oczy ?
U mnie lipa
Mój cud skończył 2 latka
Po niej miałam 4 stymulację i 4 transfery w tym jeden bliźniaczy nooo i nic. Zostały nam 2 ostatnie zarodki i kończymy tą „przygodę” (bynajmniej taki plan).
Aktualnie jestem pod opieką dr Sydora. Obstawił mnie i mam nadzieję, że coś z tego będzie . Więcej grzechów nie pamietam …
O to chyba dobrzeJa po wizycie. Chyba juz ostatniej mlody ma 3365g szyjka bardzo skrocona, juz palec wchodzi na sile. Lekarz mówi, ze nie sadzi, ze sie zobaczymy za 2 tygodnie
Dobrze ale to tak szybko minelo!O to chyba dobrze
zobaczysz jak później Ci czas będzie leciałDobrze ale to tak szybko minelo!
domyslam sie wazne, zeby porod szybciutko poszedlzobaczysz jak później Ci czas będzie leciał
No jasne że pamiętam . Synek ma na imię Kuba o ile się nie mylę .@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dziecko także tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie