Orchidea33
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Chyba juz ostatniej
mlody ma 3365g
szyjka bardzo skrocona, juz palec wchodzi na sile. Lekarz mówi, ze nie sadzi, ze sie zobaczymy za 2 tygodnie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bosko!Ja po wizycie. Chyba juz ostatniejmlody ma 3365g
szyjka bardzo skrocona, juz palec wchodzi na sile. Lekarz mówi, ze nie sadzi, ze sie zobaczymy za 2 tygodnie
![]()
Powiem Ci, ze stresik sie pojawilBosko!
oooo ktoś mnie pamięta@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dzieckotakże tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie
![]()
Kiedy teraz transfer??Cześć kochanaaż się zdziwiłam, że mnie ktoś wywołał iiii to jeszcze na tym wątku
Jesteś w ciunnnnży czy źle widzę na oczy ?
U mnie lipa
Mój cud skończył 2 latka
Po niej miałam 4 stymulację i 4 transfery w tym jeden bliźniaczy nooo i nic. Zostały nam 2 ostatnie zarodki i kończymy tą „przygodę” (bynajmniej taki plan).
Aktualnie jestem pod opieką dr Sydora. Obstawił mnie i mam nadzieję, że coś z tego będzie. Więcej grzechów nie pamietam …
![]()
O to chyba dobrzeJa po wizycie. Chyba juz ostatniejmlody ma 3365g
![]()
zobaczysz jak później Ci czas będzie leciałDobrzeale to tak szybko minelo!
![]()
domyslam siezobaczysz jak później Ci czas będzie leciał![]()
No jasne że pamiętam@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dzieckotakże tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie
![]()