reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dziecko 😊 także tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie 🙃
oooo ktoś mnie pamięta 😂 a ja nie mogę sobie przypomnieć 🙈 wybacz myslalam ze mam dobra pamięć ale chyba wszyskich nickow nie da się

Cześć kochana :) aż się zdziwiłam, że mnie ktoś wywołał iiii to jeszcze na tym wątku 😂
Jesteś w ciunnnnży czy źle widzę na oczy ? 🤓

U mnie lipa 🤷🏼‍♀️
Mój cud skończył 2 latka ♥️
Po niej miałam 4 stymulację i 4 transfery w tym jeden bliźniaczy nooo i nic. Zostały nam 2 ostatnie zarodki i kończymy tą „przygodę” (bynajmniej taki plan).
Aktualnie jestem pod opieką dr Sydora. Obstawił mnie i mam nadzieję, że coś z tego będzie ☺️. Więcej grzechów nie pamietam … 🤪
Kiedy teraz transfer??

reklama
@fredka84 z tymi wartościami bety u znajomej to tak niekoniecznie bliźniaki, u mnie 8dpt 150, 10dpt 463,5 i mam jednego synka i od początku jedno dziecko 😊 także tylko USG jej prawdę powie. Tak w ogóle to siema, nie wiem czy mnie pamietasz- @Dakita30, ja rodziłam razem z @Artemida90 i @Ruda08, stara gwardia generalnie 🙃
No jasne że pamiętam 😊. Synek ma na imię Kuba o ile się nie mylę 🤔.
No to ciekawe jak to będzie z tą moją znajomą. Najważniejsze że jest w ciąży, a czy w pojedynczej czy bliźniaczej, to dla niej nie ma znaczenia

Do góry