nieagatka
Fanka BB :)
Tak.Kochane, bije się z myślami.. Malowanie włosów w ciąży tak czy nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.Kochane, bije się z myślami.. Malowanie włosów w ciąży tak czy nie?
Albo Hipp albo Holle tez ma fajne.Kup helpy sobie kaszki. Sa super
Ja malowalamKochane, bije się z myślami.. Malowanie włosów w ciąży tak czy nie?
Kochane, bije się z myślami.. Malowanie włosów w ciąży tak czy nie?
Ja mam 3 blastki zamrozone. Jestem obecnie w drugiej ciazy, mam 34lata. Kazde podejscie udawalo sie za pierwszym razemHej Dziewczyny! Czytam ze wiele z Was jest juz w drugiej ciazy po ivf.ja urodzilam corcie w marcu 2019.niestety ciaza zagrozona ze szwem ratunkowym w 21tc na 3mm szyjke-niewydolnosc praktycznie bez objawow i lezenie.urodzilam w 38tc.I teraz mam problem bo w klinice mamy jeszcze 9 blastkow a ja ze wzgledu na szyjke boje sie kolejnej ciazy i ewentualego porodu przedwczesnego.. Czsem mysle sobie ze moze lepiej dac szanse zarodkom i oddac je do adopcji..wiem ze to temat raczej tabu ale chcialabym poznac zdanie innych kobiet w podobnej sytaucji...Na forum nie znalazlam wątku o AZ
Hej Dziewczyny! Czytam ze wiele z Was jest juz w drugiej ciazy po ivf.ja urodzilam corcie w marcu 2019.niestety ciaza zagrozona ze szwem ratunkowym w 21tc na 3mm szyjke-niewydolnosc praktycznie bez objawow i lezenie.urodzilam w 38tc.I teraz mam problem bo w klinice mamy jeszcze 9 blastkow a ja ze wzgledu na szyjke boje sie kolejnej ciazy i ewentualego porodu przedwczesnego.. Czsem mysle sobie ze moze lepiej dac szanse zarodkom i oddac je do adopcji..wiem ze to temat raczej tabu ale chcialabym poznac zdanie innych kobiet w podobnej sytaucji...Na forum nie znalazlam wątku o AZ