Ach współczuję. Nam dr przy jelitówce kazała ograniczyć się do mleka. I faktycznie młodemu szybko przeszło. Zdrówka życzę.Święta, święta a po świętach jekitowka masakra bo chwycilo nas wszystkich. Cale szczęście mieszkamy z rodzicami i siedza z Hubkiem bo ja ledwo funkcjonuje, maz to wogole. Najgorsze ze Hubus tez wymiotuje. Rano strasznie plakal jak sie obudzil, pobieglam do niego a on caly z wymiocin:/ dobrze ze teraz idzie mu zab i w związku z tym ma mniejszy apetyt. Poki co nie zwraca tylko chrupek i daje mu slodzona herbatkę bo wody pic nie chce bidoczek malutki ale całe szczęście że humor ma dobry
reklama
misis188
Fanka BB :)
Hubus chyba juz, dzięki Bogu ok. Wymiotowal kilka razy ale od południa spokój. Kupke tylko rzadka zrobil ale gdyby mial mieć biegunkę to byloby ich kilka a nie jedna. Maz tez juz sie ogarnal choc okropnie go bola plecy tylko ja dalej w czarnej d... jestem. Co wstane to mi źle, zimno i muszr isc legnac. Wymiotuję caly dzień, na jedzenie patrzec nie mogę-przypomina mi sie okres ciąży mam nadzieję ze jutro juz bedzie ok bo masakra. Nie wiem co bym zrobila gdyby nie rodzice ktorzy dzis caly dzień zajmuja sie HubusiemAch współczuję. Nam dr przy jelitówce kazała ograniczyć się do mleka. I faktycznie młodemu szybko przeszło. Zdrówka życzę.
Patka Wariatka
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, jestem po 1 transferze bez ciąży mam prośbę o kliknięcie w ankietę za którym razem wam się udało i jak wyglądały wcześniejsze próby. Może mnie i kogoś jeszcze podniesie to na duchu, że warto próbować? Z góry dziękuję za kliknięcie.
Link do ankietki
Link do ankietki
MamaZblizną
Każda z nas jest inna i ma inne problemy.. Jednym udaje się za pierwszym razem innym za którymś tam.. Na fb też jest grupa o in vitro, tam jest Pani której udał się 16 transferCześć dziewczyny, jestem po 1 transferze bez ciąży mam prośbę o kliknięcie w ankietę za którym razem wam się udało i jak wyglądały wcześniejsze próby. Może mnie i kogoś jeszcze podniesie to na duchu, że warto próbować? Z góry dziękuję za kliknięcie.
Link do ankietki
Patka Wariatka
Początkująca w BB
Każda z nas jest inna i ma inne problemy.. Jednym udaje się za pierwszym razem innym za którymś tam.. Na fb też jest grupa o in vitro, tam jest Pani której udał się 16 transfer
Oczywiście, to tylko statystyka podnosząca na duchu. Tym bardziej, że wam się udało
nieagatka
Pierwsze podejscie - 1 komorka - ciaza, corka ma prawie 3latka.Cześć dziewczyny, jestem po 1 transferze bez ciąży mam prośbę o kliknięcie w ankietę za którym razem wam się udało i jak wyglądały wcześniejsze próby. Może mnie i kogoś jeszcze podniesie to na duchu, że warto próbować? Z góry dziękuję za kliknięcie.
Link do ankietki
2 podejscie - 4 blastki, 1szy transfer - ciaza.
Aneczka85_01
Pierwsze podejscie - 1 komorka - ciaza, corka ma prawie 3latka.
2 podejscie - 4 blastki, 1szy transfer - ciaza.
A przypomnij proszę jaki mieliście czynnik do ivf? I czy brałaś jakieś leki ?
nieagatka
Endometrioza 3 stopnia i slabe nasienie.A przypomnij proszę jaki mieliście czynnik do ivf? I czy brałaś jakieś leki ?
1. protokol gonal 300 + menopur 75
2. protokol fostipur 250 + menopur 75
Zadnych dodatkowych lekow.
Aneczka85_01
Endometrioza 3 stopnia i slabe nasienie.
Ja zaczynam stymulację jak dostanę okres który ma być zaraz z początkiem stycznia . Stresuje mnie to bardzo
reklama
MamaZblizną
Ja również byłam stymulowana gonalem, pierwszy transfer udany - ciąża bliźniacza.Endometrioza 3 stopnia i slabe nasienie.
A w Twoim przypadku oba transfery były świeże czy mrozaczki?