Zapytaj lepiej czego on nie robi...jest straszny. Pyskuje,lekcji nie chce odrabiać i dużo innych rzeczyOj tak, cierpliwości mi potrzeba teraz i dwóch litrów kawy oraz nie pogardzę blachą ciasta haha
A to co wyprawia łobuziak?
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Zapytaj lepiej czego on nie robi...jest straszny. Pyskuje,lekcji nie chce odrabiać i dużo innych rzeczy
a to od niedawna czy w sumie zawsze był charakterny?
RedHotChiliPepper28
Patent na podanie leków 5miesięcznemu dziecku pilnie potrzebny, bo mnie się pomysły skończyły...
-z łyżki pluje
-z kubka pluje
-ze strzykawki pluje
-z butelki pluje
-z łyżki pluje
-z kubka pluje
-ze strzykawki pluje
-z butelki pluje
ludek
Tak i B i C.Dziewczyny szczepiliście swoje maluchy przeciw meningokokom?
ludek
Słodziak [emoji7]Pamiętacie jeszcze o nas? Kajtek waży 6550 w poniedziałek skończył 4 miesiące i z tej okazji był dzisiaj po raz pierwszy na basenie. Nie widziałam jeszcze tak znudzonego niemowlaka. Woda nie zrobiła na małym żadnego wrażenia, jeszcze trochę i by mi zasnął w tej wodzie. Oczywiście dobrze nie wyszliśmy za szatnie mały już spał. Zobacz załącznik 947047
ludek
Popieram, karm piersią jak najdłużej. To już ostateczność, na pewno są inne sposoby na powstałe problemy.No do ostatecznej diagnozy daleka droga. Z kp nie zrezygnuje tak łatwo, z resztą nikt nigdy tego nie sugerował, ani pediatra, ani dermatolog przy alergii wręcz przeciwnie są zachwyceni jak Martyna rośnie i się rozwija, wiem że to najlepsze co mogę jej dać. A nie mam gwarancji, że jak przejdę na mm to problem zniknie
ludek
A można lek dodać do mleka w butelce?Patent na podanie leków 5miesięcznemu dziecku pilnie potrzebny, bo mnie się pomysły skończyły...
-z łyżki pluje
-z kubka pluje
-ze strzykawki pluje
-z butelki pluje
nieagatka
Strzykawka, wkladasz do buzki, ukladasz tak zeby byla zwrocona do policzka i wstrzykujesz tak bokiem, zeby po policzku splywalo, wtedy sie nie zakrztusi.Patent na podanie leków 5miesięcznemu dziecku pilnie potrzebny, bo mnie się pomysły skończyły...
-z łyżki pluje
-z kubka pluje
-ze strzykawki pluje
-z butelki pluje
Musisz wlozyc strzykawke ciut glebiej, ale zawsze w strone policzka, wtedy nie wypluje
RedHotChiliPepper28
A można lek dodać do mleka w butelce?
moja w ogóle nie chce butelki, tylko pierś się dla niej liczy :-(
reklama
RedHotChiliPepper28
Strzykawka, wkladasz do buzki, ukladasz tak zeby byla zwrocona do policzka i wstrzykujesz tak bokiem, zeby po policzku splywalo, wtedy sie nie zakrztusi.
Musisz wlozyc strzykawke ciut glebiej, ale zawsze w strone policzka, wtedy nie wypluje
To będę próbować, ale ta moja zadziorna choróbka jest tak sprytna, że jak tylko chce jej do buzi włożyć cokolwiek innego niż pierś to wypycha język i zaciska usta.