reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

a to od niedawna czy w sumie zawsze był charakterny?
Wydaje mi się ze zawsze miał jakieś ale ...Ale wcześniej ja miałam więcej czasu i ochoty na tłumaczenie mi różnych rzeczy a teraz jest z tym różnie. Też ma wiek buntu... wychodzi z okresu bycia małym chłopcem a chyba myśli dorastać, codziennie do szkoły nosi słodycze dla dziewczyn :p kocha Błażeja bardzo ale też i bywa zazdrosny. Brakuje mu czasu spędzonego tylko ze mną i mężem a my nie mamy z kim małego zostawiać, babcie nowoczesne - jedną siedzi kiedy musi i to z zegarkiem na ręku a druga widziała wnuka 4 razy przez 3 miesiące :(
jak malutka już lepiej ?

reklama
Dziewczyny jak oduxzalyscie zasypiania przy piersi? O ile wieczór czasem to sie udaje o tyle przez dzień mogę zapomnieć no chyba ze na spacerze i mam wrażenie ze Hubek zaczyna sobie z piersi robic smoczek. Zwyklego smoczka nie chce

Dziewczyny jak oduxzalyscie zasypiania przy piersi? O ile wieczór czasem to sie udaje o tyle przez dzień mogę zapomnieć no chyba ze na spacerze i mam wrażenie ze Hubek zaczyna sobie z piersi robic smoczek. Zwyklego smoczka nie chce
Ja jeszcze jak karmiłam cycem jadłam to do łóżeczka i na początku przy nim stałam puki nie zasnął czasami nawet 40 minut potem sam zasypial do momentu jak zaczęły dokuczac dziąsła teraz przeważnie zasypia z nami .Zaczyna mnie to męczyć i dzień w dzień powtarzam koniec

Hej. Ja bym proponowała wizytę u dobrego rehabilitanta. Bóle kręgosłupa w ciąży to nic miłego, samo nie przejdzie, a apap tylko zamaskuje problem. Mnie aż przytykało w przeponie i ciężko mi było oddychać. Masaż pomógł (tylko u specjalisty, nie taki relaksacyjny), basen też pomógł, albo leżenie w wannie:).
Wprawdzie tu większość już rozpakowana, ale to dalej forum ciążowe, więc pisz śmiało:).
Jeszcze mi przyszło do głowy że biustonosz może być już za ciasny ;)
Dziękuję kochana [emoji16]spróbuję z tym stanikiem bo może rzeczywiście to on uciska,umówiłam się też do rehabilitanta i mam nadzieję że jakoś to będzie [emoji16]

Wydaje mi się ze zawsze miał jakieś ale ...Ale wcześniej ja miałam więcej czasu i ochoty na tłumaczenie mi różnych rzeczy a teraz jest z tym różnie. Też ma wiek buntu... wychodzi z okresu bycia małym chłopcem a chyba myśli dorastać, codziennie do szkoły nosi słodycze dla dziewczyn :p kocha Błażeja bardzo ale też i bywa zazdrosny. Brakuje mu czasu spędzonego tylko ze mną i mężem a my nie mamy z kim małego zostawiać, babcie nowoczesne - jedną siedzi kiedy musi i to z zegarkiem na ręku a druga widziała wnuka 4 razy przez 3 miesiące :(
jak malutka już lepiej ?

między mną a moim bratem też jest duża różnica wieku, 8lat i też miałam z tym problem, uciekałam z domu, nagle byłam niegrzeczna, ale może jako dziewczynka szybko się przyzwyczaiłam i wróciłam do normy, traktowałam go jak mama, nagle czułam te odpowiedzialność, może też mu minie :-) Albo dostrzeże plusy bycia starszym bratem, gdy młody będzie troszkę większy :-)
Martynka gdyby nie ten kaszel to nikt by nie powiedział, że jest chora. Bawi się, krzyczy, jedyna różnica, że drzemki TYLKO u mnie na rękach :-( za to ja się czuję parszywie, a mąż wyjątkowo cały weekend w pracy

Ja jeszcze jak karmiłam cycem jadłam to do łóżeczka i na początku przy nim stałam puki nie zasnął czasami nawet 40 minut potem sam zasypial do momentu jak zaczęły dokuczac dziąsła teraz przeważnie zasypia z nami .Zaczyna mnie to męczyć i dzień w dzień powtarzam koniec
Tylko ze moj wrzeszczy w nieboglosy

reklama
Do góry