reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

a to od niedawna czy w sumie zawsze był charakterny?
Wydaje mi się ze zawsze miał jakieś ale ...Ale wcześniej ja miałam więcej czasu i ochoty na tłumaczenie mi różnych rzeczy a teraz jest z tym różnie. Też ma wiek buntu... wychodzi z okresu bycia małym chłopcem a chyba myśli dorastać, codziennie do szkoły nosi słodycze dla dziewczyn :p kocha Błażeja bardzo ale też i bywa zazdrosny. Brakuje mu czasu spędzonego tylko ze mną i mężem a my nie mamy z kim małego zostawiać, babcie nowoczesne - jedną siedzi kiedy musi i to z zegarkiem na ręku a druga widziała wnuka 4 razy przez 3 miesiące :(
jak malutka już lepiej ?

reklama
Dziewczyny jak oduxzalyscie zasypiania przy piersi? O ile wieczór czasem to sie udaje o tyle przez dzień mogę zapomnieć no chyba ze na spacerze i mam wrażenie ze Hubek zaczyna sobie z piersi robic smoczek. Zwyklego smoczka nie chce

Dziewczyny jak oduxzalyscie zasypiania przy piersi? O ile wieczór czasem to sie udaje o tyle przez dzień mogę zapomnieć no chyba ze na spacerze i mam wrażenie ze Hubek zaczyna sobie z piersi robic smoczek. Zwyklego smoczka nie chce
Ja jeszcze jak karmiłam cycem jadłam to do łóżeczka i na początku przy nim stałam puki nie zasnął czasami nawet 40 minut potem sam zasypial do momentu jak zaczęły dokuczac dziąsła teraz przeważnie zasypia z nami .Zaczyna mnie to męczyć i dzień w dzień powtarzam koniec

Hej. Ja bym proponowała wizytę u dobrego rehabilitanta. Bóle kręgosłupa w ciąży to nic miłego, samo nie przejdzie, a apap tylko zamaskuje problem. Mnie aż przytykało w przeponie i ciężko mi było oddychać. Masaż pomógł (tylko u specjalisty, nie taki relaksacyjny), basen też pomógł, albo leżenie w wannie:).
Wprawdzie tu większość już rozpakowana, ale to dalej forum ciążowe, więc pisz śmiało:).
Jeszcze mi przyszło do głowy że biustonosz może być już za ciasny ;)
Dziękuję kochana [emoji16]spróbuję z tym stanikiem bo może rzeczywiście to on uciska,umówiłam się też do rehabilitanta i mam nadzieję że jakoś to będzie [emoji16]

Wydaje mi się ze zawsze miał jakieś ale ...Ale wcześniej ja miałam więcej czasu i ochoty na tłumaczenie mi różnych rzeczy a teraz jest z tym różnie. Też ma wiek buntu... wychodzi z okresu bycia małym chłopcem a chyba myśli dorastać, codziennie do szkoły nosi słodycze dla dziewczyn :p kocha Błażeja bardzo ale też i bywa zazdrosny. Brakuje mu czasu spędzonego tylko ze mną i mężem a my nie mamy z kim małego zostawiać, babcie nowoczesne - jedną siedzi kiedy musi i to z zegarkiem na ręku a druga widziała wnuka 4 razy przez 3 miesiące :(
jak malutka już lepiej ?

między mną a moim bratem też jest duża różnica wieku, 8lat i też miałam z tym problem, uciekałam z domu, nagle byłam niegrzeczna, ale może jako dziewczynka szybko się przyzwyczaiłam i wróciłam do normy, traktowałam go jak mama, nagle czułam te odpowiedzialność, może też mu minie :-) Albo dostrzeże plusy bycia starszym bratem, gdy młody będzie troszkę większy :-)
Martynka gdyby nie ten kaszel to nikt by nie powiedział, że jest chora. Bawi się, krzyczy, jedyna różnica, że drzemki TYLKO u mnie na rękach :-( za to ja się czuję parszywie, a mąż wyjątkowo cały weekend w pracy

Ja jeszcze jak karmiłam cycem jadłam to do łóżeczka i na początku przy nim stałam puki nie zasnął czasami nawet 40 minut potem sam zasypial do momentu jak zaczęły dokuczac dziąsła teraz przeważnie zasypia z nami .Zaczyna mnie to męczyć i dzień w dzień powtarzam koniec
Tylko ze moj wrzeszczy w nieboglosy

reklama
Do góry