reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi. Teraz przez głowe przechodzi myśl że robię dobrze, że jej rozwój i że ja wyjdę do ludzi pracując... i wszystko byłoby na plus ale - co jest śmieszne - idąc do pracy obniżę sobie obecnie "zarabiane" pieniądze.
Jaskolcia bardzo drogo u Was...
shaggy a kiedy u Was będzie wiadomo? Jakie masz wrażenia po spotkaniu w żłobku jeśli mogę zapytać? tzn te "ciocie" wzbudziły Twoje zaufanie? Czy to jeszcze za wcześnie...?
To jest właśnie chore p ańst wo p i s. Żeby kobiecie nie opłacało się wracać do pracy! Żłobki powinny być darmowe dla wszystkich (którzy tego chcą lub potrzebują) i jak kobieta chce wrócić do pracy (bo ją lubi, bo wyjdzie do ludzi) to powinna mieć do tego prawo, a zarobione pieniądze powinny być dodatkiem do domowego budżetu, a nie opłatą za żłobek. Weźmy taką Jaskolcie...1250zł miesięcznie...a co jakby miała bliźniaki? 2500miesięcznie? To są chore opłaty.
Nie mam nic przeciwko zostawaniu z dzieckiem w domu, sama to rozważam. Ale nie powinno być tak, żeby pracowanie było nieopłacalne.

reklama
Mamy dzieci z azs, ile trwają u was zaostrzenia? Zawsze swędzi? U nas zmiany w okolicy stawów kolanowego i lokciowych, blednace po 2 dniach wyłączenia diety i używania emolienty.

Mamy dzieci z azs, ile trwają u was zaostrzenia? Zawsze swędzi? U nas zmiany w okolicy stawów kolanowego i lokciowych, blednace po 2 dniach wyłączenia diety i używania emolienty.

U nas ostatnio swędzi cały czas mimo ciągłego smarowania, diety, itp. Nie ma zmian na skórze a i tak się drapie w taki sposób, że np.w nocy śpi obok mnie a ja Mu trzymam ręce. Dziś to aż płakać mi się chce jak widzę jak się męczy...

U nas ostatnio swędzi cały czas mimo ciągłego smarowania, diety, itp. Nie ma zmian na skórze a i tak się drapie w taki sposób, że np.w nocy śpi obok mnie a ja Mu trzymam ręce. Dziś to aż płakać mi się chce jak widzę jak się męczy...
U nas w ogóle się nie drapie, nie wiem czy coś ja uczulilo przy rozszerzaniu diety czy to reakcja na zle wypłukany proszek plus jakieś przegrzanie w chuscie. Zawsze swędzialo?

Moja ma zmiany atopowe na policzkach i udach i nigdy się nie drapie. Blednie po 3 dniach intensywnego smarowania.
1550660298384-436784088.jpg

reklama
Do góry