reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja nigdy nie wycieralam do sucha.Czy skończone 3 msc to czas kiedy moge skończyć wybierać do sucha?
Myje butelki i zawsze okolo 2 godzin same sie obsuszają z tym,że pojedyńcze krople gdzieś tam zawsze zostają
gooossia17
My dzisiaj po szczepieniu [emoji4] Zosia wazy już 6555 gram [emoji2]moja Kluska mała [emoji7]
Ewunka
Dziękuję .Oj te urocze kiteczki - słodka
Który to dzień po tranaferze już? 6? Dziś betka
No tak wiadomo ja ogólnie zawsze wszystkie naczynia wycieram wkładając do szafki więc i z butelkami tak robilamAle czemu nie moze byc ani kropli? Nigfy o tym nie slyszalam...
Czymkolwiek wycierasz to moze zostawiac mini paprochy, wiec wg mnie lepiej zeby samo schlo, a kropla wody to wg mnie zaden problem.
Wydaje mi się że spokojnie nic się nie stanie jak nie wytrzeszCzy skończone 3 msc to czas kiedy moge skończyć wybierać do sucha?
Myje butelki i zawsze okolo 2 godzin same sie obsuszają z tym,że pojedyńcze krople gdzieś tam zawsze zostają
Dobrze robisz mi mały się zazwyczaj nie budzi A jak już to pierwsze smok jeśli nie pomaga jemy.Jesli zasypiają że smokiem to znaczy że nie są na tyle głodne żeby musiały jeść szczególnie że ładnie przybierają.Dziewczyny mam pytanie. Chyba dość głupie ale Was moge zapytać:-)
Mam dylemat czy dobrze robię w nocy, w sensie moje dziewczyny na początku budziły sie systematycznie co 3 godziny i potem stopniowo coraz mniej i w między czasie nauczyły się ssać smoka. Przep piwrwsze tygodnie kazde przebudzenie nocne (właśnie okolo tych 3 godzin) traktowałam jako głód i bulo jedzenie. Teraz jak dziewczyny sie przebudzaja dostaja smoka. Czasami jest to dwa czasami nawet 4 razy na noc... i tu moje pytanie. Czy ja ich w ten sposób nie glodze? przybierają na wadze bardzo szybko więc te nocne przesypianie wydaje mi sie ok, ale moj maz ma wątpliwości czy one nie są glodne a ja oszukuje je smokiem...?:-/
Dziękuję .
Który to dzień po tranaferze już? 6? Dziś betka
Tak ale licho to widzę - nic mi nie dolega - i siknelam ale dopiero o 9.30 to nie dość ze test się rozmazal to jeszcze w ikonce T nic nie pokazalo zresztą C do połowy niewiem szit ten test - tak myśląc racjonalnie poprzednio cokolwiek wyszło mi w 10 dpt zrobiłam na pamiątkę tescik gdy wiedziałam że beta juz dodatnia- ale wiesz sama czasem można nie myśleć racjonalnie
reklama
walczaca o szczescie
Dziękuję:-)))Biorac pod uwage ich wage i przyrosty - mysle, ze o glodzenie nie musisz sie martwic [emoji38][emoji12]