reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dalej jest tylko na moim pokarmie. Musiałabym chyba zejść całkowicie z mojego mleka żeby przekonała się do tego aptecznego. 14.11 kończy 6 miesięcy ale moja pediatra mnie przekonała abym dalej ściągała i jej dawała. I ustaliłam, ze tak do 9 miesiąca pościągam. Może akurat już będzie akceptować białko mleka krowiego i podam jej zwykle mleko i będzie jadła ze smakiem [emoji2]
Ale udaje jej sie ssać cyca czy ściągasz tylko??

Czesc dziewczyny, czy po 35 rz wszystkie 3 badania prenatalne: genetyczne, polowkowe i 3go trymestru sa za darmo? Moj lekarz powiedzial zebym zaplacila bo na NFZ bede bardzo dlugo czekac. Jak to u Was bylo, czy faktycznie jest tak trudno o termin? Jestem z Krakowa i moj lekarz mowil ze na Kopernika mnie moze pokierowac, no ale wlasnie, ze tam dlugo sie szeka...

Czesc dziewczyny, czy po 35 rz wszystkie 3 badania prenatalne: genetyczne, polowkowe i 3go trymestru sa za darmo? Moj lekarz powiedzial zebym zaplacila bo na NFZ bede bardzo dlugo czekac. Jak to u Was bylo, czy faktycznie jest tak trudno o termin? Jestem z Krakowa i moj lekarz mowil ze na Kopernika mnie moze pokierowac, no ale wlasnie, ze tam dlugo sie szeka...
Refundowane Są tylko 2 badania po 35 roku życia Natomiast trzeci chyba w żadnym wypadku nie jest refundowane

Po 35 rz masz je darmowe. Tyle że skierowanie musi Ci wypisać Twój lekarz. A terminy. Cóż z dnia na dzień to raczej nie ma ale sądzę że jest tyle miejsc że gdzieś termin na pewno będzie.

Poniedziałek rozpoczął się okropnie.Nagly ból z lewej strony chyba kamienie nerkowe.Dobrze że podczas ataku bólu byłam u sąsiadki razem z synkiem i bratanica która jest pod moja opieka.Karetka przyjechała po 1.5 godz a na ip czekam już około 7 godz i nikt się mną nie interesuje.Dobrze że ból odpuścił jejku jak ja się boję żeby nie wrócił mój syn płakał A ja nie mogłam go wziąć na ręce.Trzymajvie kciuki proszę

reklama
Poniedziałek rozpoczął się okropnie.Nagly ból z lewej strony chyba kamienie nerkowe.Dobrze że podczas ataku bólu byłam u sąsiadki razem z synkiem i bratanica która jest pod moja opieka.Karetka przyjechała po 1.5 godz a na ip czekam już około 7 godz i nikt się mną nie interesuje.Dobrze że ból odpuścił jejku jak ja się boję żeby nie wrócił mój syn płakał A ja nie mogłam go wziąć na ręce.Trzymajvie kciuki proszę
Trzymam mocno kochana! :-* będzie dobrze, musi! Wiem co to za ból :-( dwa razy w życiu mnie złapało...

Do góry