walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ale piękne kucyki!! [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 911685 pozdrawiamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale piękne kucyki!! [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 911685 pozdrawiamy
Pieknie rośnie:-) a jak Wasze karmienie Gosiu?My dzisiaj po szczepieniu [emoji4] Zosia wazy już 6555 gram [emoji2]moja Kluska mała [emoji7]
Tak wiem ...Tak ale licho to widzę - nic mi nie dolega - i siknelam ale dopiero o 9.30 to nie dość ze test się rozmazal to jeszcze w ikonce T nic nie pokazalo zresztą C do połowy niewiem szit ten test - tak myśląc racjonalnie poprzednio cokolwiek wyszło mi w 10 dpt zrobiłam na pamiątkę tescik gdy wiedziałam że beta juz dodatnia- ale wiesz sama czasem można nie myśleć racjonalnie
W granicach 900-1000 ml :-) ale teraz zaczyna gonić większą Siostrę i zjada coraz więcej:-)Walczaca o szczescie ile dobowo zjada Twoja mniejsza dziewczynka? Zastanawiam się ile je moja 6 kg cora obstawiam, że cos kolo 900 ml.
2.5 miesiaca :-)W granicach 900-1000 ml :-) ale teraz zaczyna gonić większą Siostrę i zjada coraz więcej:-)
Ile ma dokładnie Twoja Niunia?
To też niezła waga ;-) dobrze Mamusia karmi :-)2.5 miesiaca :-)
Tak wiem ...
Książki mówią ze beta w 6 dpt blastki bardzo dobrze rokuje natomiast wcale jej jeszcze byc nie musi ....w 10 dpt piwinno byc powyżej 100
Pieknie rośnie:-) a jak Wasze karmienie Gosiu?
CzekamDziękuję za dobre słowo - napisze jak wynik się pokaże