walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak robiłam na początku papierem recznikowym wyciaglam do sucha ale teraz już tak nie robię chyba że myje butelkę i odrazu używam.Wyparzam też raz na jakiś czas@Ewunka Ty nie wyparzałaś Marcelnie butelek,prawda? Jak myłaś zwykłą wodą to potem wycierałaś do sucha aby żadna kropelka nie została?
Czy skończone 3 msc to czas kiedy moge skończyć wybierać do sucha?Ja tak robiłam na początku papierem recznikowym wyciaglam do sucha ale teraz już tak nie robię chyba że myje butelkę i odrazu używam.Wyparzam też raz na jakiś czas
Ja tak robiłam na początku papierem recznikowym wyciaglam do sucha ale teraz już tak nie robię chyba że myje butelkę i odrazu używam.Wyparzam też raz na jakiś czas
Ale czemu nie moze byc ani kropli? Nigfy o tym nie slyszalam...Czy skończone 3 msc to czas kiedy moge skończyć wybierać do sucha?
Myje butelki i zawsze okolo 2 godzin same sie obsuszają z tym,że pojedyńcze krople gdzieś tam zawsze zostają
Kiedyś mi ktoś powiedział że nie moze byc surowej wody nowet kropli no coś z kupami jest nie tak...nie wiem ile w tym prawdy... :-/Ale czemu nie moze byc ani kropli? Nigfy o tym nie slyszalam...
Czymkolwiek wycierasz to moze zostawiac mini paprochy, wiec wg mnie lepiej zeby samo schlo, a kropla wody to wg mnie zaden problem.
Ja tez jak dziewczyny od poczatku myje, i odkladam na recznik az same wyschna.Kiedyś mi ktoś powiedział że nie moze byc surowej wody nowet kropli no coś z kupami jest nie tak...nie wiem ile w tym prawdy... :-/
To ja też tylko jeszcze zawsze dodatkowo wycierałam bo nie wysychaja do końca, ale teraz już nie bede twgo robiła;-)Ja tez jak dziewczyny od poczatku myje, i odkladam na recznik az same wyschna.
Uwierz mi ze jak będą głodne to nie oszukasz smoczkiem .....Dziewczyny mam pytanie. Chyba dość głupie ale Was moge zapytać:-)
Mam dylemat czy dobrze robię w nocy, w sensie moje dziewczyny na początku budziły sie systematycznie co 3 godziny i potem stopniowo coraz mniej i w między czasie nauczyły się ssać smoka. Przep piwrwsze tygodnie kazde przebudzenie nocne (właśnie okolo tych 3 godzin) traktowałam jako głód i bulo jedzenie. Teraz jak dziewczyny sie przebudzaja dostaja smoka. Czasami jest to dwa czasami nawet 4 razy na noc... i tu moje pytanie. Czy ja ich w ten sposób nie glodze? przybierają na wadze bardzo szybko więc te nocne przesypianie wydaje mi sie ok, ale moj maz ma wątpliwości czy one nie są glodne a ja oszukuje je smokiem...?:-/