reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyli zmniejszyła Ci się produkcją a później się wystymulowalas tak? Kiedy dopadl Cię kryzys? Ja miałam kiepski 9 tydzień, ale już wyszłysmy z tego, ale to pewnie za wcześnie i to było coś jeszcze innego.
Tak z 3 tyg temu po skończeniu 3 miesięcy widziałam że mały się nie najadal z laktatora wyciaglam mąż 120 pi 4 godz .Zaczęłam odciągac i małego przystawiac często 3 dni i było super.

Dziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".

Dziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".
Zosia na stałe zaczęła jeździć jak skończyła pół roku

Wydaje mi się że to dobry moment żeby używać spacerówki.Też że świąt wracam że spacerowka

My na spacerówkę przeszliśmy w skończonym 7 miesiącu. Śpiworek do spacerówki to teraz dla mnie rzecz święta.

reklama
My na spacerówki przeszliśmy jak mieli 5 miesiecy [emoji4] czyli w grudniu kolejne spotkanie? [emoji1] [emoji8]

Do góry