reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A mój na spacerze dziś miał body na długi rękaw na to śpiocha z welur czapeczka. Potem kocyk i to zapięcie od wózka... może to studzę za bardzo:o
Ja też jeszcze nie ubieram w typowo zimowe kombinezony. Mam takie misiowe i te zakładam na bodziaka. Cienka czapeczka i koc. Nie jestem zwolenniczką przegrzewania dziecka.

A mój na spacerze dziś miał body na długi rękaw na to śpiocha z welur czapeczka. Potem kocyk i to zapięcie od wózka... może to studzę za bardzo:o
To zdjecie z wczoraj a dzis tez nie lepiej.pod tym Hubek mial tylko body. Ja mialam bluzke z długim rękawem i kurtkę przeciwdeszczowa i bylo mi chlodnawo

Ty masz fajne takie luzne. Ten co ja msm mozw fatalnie sie zakladal przez material ktory jest wewnątrz

Moja mama kupiła Martynie taki... tragedia... Próbowałam raz ubrać i stwierdziłam, że to nie ma sensu :-\ teraz chodzimy w grubszych bluzach i przykryta kocem, bo stworzenie, które nienawidzi ciepła :-D a kupię śpiwór, chyba będzie łatwiej.

reklama
Do góry