A mój na spacerze dziś miał body na długi rękaw na to śpiocha z welur czapeczka. Potem kocyk i to zapięcie od wózka... może to studzę za bardzoTy masz fajne takie luzne. Ten co ja msm mozw fatalnie sie zakladal przez material ktory jest wewnątrz
reklama
jasani
Fanka BB :)
Ja też jeszcze nie ubieram w typowo zimowe kombinezony. Mam takie misiowe i te zakładam na bodziaka. Cienka czapeczka i koc. Nie jestem zwolenniczką przegrzewania dziecka.A mój na spacerze dziś miał body na długi rękaw na to śpiocha z welur czapeczka. Potem kocyk i to zapięcie od wózka... może to studzę za bardzo
misis188
To zdjecie z wczoraj a dzis tez nie lepiej.pod tym Hubek mial tylko body. Ja mialam bluzke z długim rękawem i kurtkę przeciwdeszczowa i bylo mi chlodnawoA mój na spacerze dziś miał body na długi rękaw na to śpiocha z welur czapeczka. Potem kocyk i to zapięcie od wózka... może to studzę za bardzo
A przykrywasz czymś Hubka?To zdjecie z wczoraj a dzis tez nie lepiej.pod tym Hubek mial tylko body. Ja mialam bluzke z długim rękawem i kurtkę przeciwdeszczowa i bylo mi chlodnawo
nieagatka
Jesli nie plakal to nie bylo mu zimno. To pokrywy od gondoli zabezpieczaja dobrze przed wiatrem wiec mysle, ze bylo ok.A mój na spacerze dziś miał body na długi rękaw na to śpiocha z welur czapeczka. Potem kocyk i to zapięcie od wózka... może to studzę za bardzo
Ewunka
Moje z grudnia/stycznia zeszłego rokuTo zdjecie z wczoraj a dzis tez nie lepiej.pod tym Hubek mial tylko body. Ja mialam bluzke z długim rękawem i kurtkę przeciwdeszczowa i bylo mi chlodnawo
RedHotChiliPepper28
Ty masz fajne takie luzne. Ten co ja msm mozw fatalnie sie zakladal przez material ktory jest wewnątrz
Moja mama kupiła Martynie taki... tragedia... Próbowałam raz ubrać i stwierdziłam, że to nie ma sensu :-\ teraz chodzimy w grubszych bluzach i przykryta kocem, bo stworzenie, które nienawidzi ciepła a kupię śpiwór, chyba będzie łatwiej.
misis188
Jak spal to cieniutkim kocykiem go przykrylam glownie po to zeby mial przy buzi milo bo lubi ale u nas wczoraj bylo nie fajnie i wialo od jezioraA przykrywasz czymś Hubka?
misis188
Na prawde polecam bo musle ze sa tak fajne jak do spania.Moja mama kupiła Martynie taki... tragedia... Próbowałam raz ubrać i stwierdziłam, że to nie ma sensu :-\ teraz chodzimy w grubszych bluzach i przykryta kocem, bo stworzenie, które nienawidzi ciepła a kupię śpiwór, chyba będzie łatwiej.
reklama