jasani
Fanka BB :)
No pewnie!My na spacerówki przeszliśmy jak mieli 5 miesiecy [emoji4] czyli w grudniu kolejne spotkanie? [emoji1] [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie!My na spacerówki przeszliśmy jak mieli 5 miesiecy [emoji4] czyli w grudniu kolejne spotkanie? [emoji1] [emoji8]
U mnie w mieście na szkołkę z maluchem można iść od 4 miesiąca. Ale nic nie stoi na przeszkodzie pójśc już wcześniej, żeby się pochlapać w brodziku.Dziewczyny a kiedy pierwszy raz poszlyscie na basen z dzieckiem??
Dziewczyny a kiedy pierwszy raz poszlyscie na basen z dzieckiem??
Jak skonczyla 6 miesiecy, chodzila przez 8 miechow. Potem przerwa i teraz chodzi ze zlobkiem. [emoji4]Dziewczyny a kiedy pierwszy raz poszlyscie na basen z dzieckiem??
O my tez :-) i tez cieszę sie mamy to już za sobąA my dziś mieliśmy chrzest ufff już po.Lubie chodzić na takie imprezy ale organizować nie bardzo
Juz niektore nosimy:-) 3 msc [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny,kiedy Wasze dzieci zaczeły chodzić w rozmiarze 68 ?
Moja ma 6 i pół i jeszcze używamy gondoli.Dziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".
Dziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".