5 tydz i 62 z lidla są w sam raz, pozostałe już lekko ciasnawe i przydałyby się 68.Dziewczyny,kiedy Wasze dzieci zaczeły chodzić w rozmiarze 68 ?
reklama
Miałam kryzys teraz mam mleka w sam raz ale żeby zrobić zapas mały ciezkoDziewczyny jak wyglądała u was laktacja po 3 miesiacu? Martwić się na zapas?
Czyli zmniejszyła Ci się produkcją a później się wystymulowalas tak? Kiedy dopadl Cię kryzys? Ja miałam kiepski 9 tydzień, ale już wyszłysmy z tego, ale to pewnie za wcześnie i to było coś jeszcze innego.Miałam kryzys teraz mam mleka w sam raz ale żeby zrobić zapas mały ciezko
Tak z 3 tyg temu po skończeniu 3 miesięcy widziałam że mały się nie najadal z laktatora wyciaglam mąż 120 pi 4 godz .Zaczęłam odciągac i małego przystawiac często 3 dni i było super.Czyli zmniejszyła Ci się produkcją a później się wystymulowalas tak? Kiedy dopadl Cię kryzys? Ja miałam kiepski 9 tydzień, ale już wyszłysmy z tego, ale to pewnie za wcześnie i to było coś jeszcze innego.
ludek
Fanka BB :)
Moja 6 miesięcy i nosimy 68/74.Dziewczyny,kiedy Wasze dzieci zaczeły chodzić w rozmiarze 68 ?
jasani
Dziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".
Zosia na stałe zaczęła jeździć jak skończyła pół rokuDziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".
Wydaje mi się że to dobry moment żeby używać spacerówki.Też że świąt wracam że spacerowkaDziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".
Vinszka
My na spacerówkę przeszliśmy w skończonym 7 miesiącu. Śpiworek do spacerówki to teraz dla mnie rzecz święta.Dziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".
reklama
adunnnia90
My na spacerówki przeszliśmy jak mieli 5 miesiecy [emoji4] czyli w grudniu kolejne spotkanie? [emoji1] [emoji8]Dziewczyny a kiedy przechodziłyście na spacerówke? W grudniu jedziemy do Polski na 3 miesiące. Mała będzie mieć wtedy pół roku. I nie za bardzo uśmiecha mi się brać i gondoli i spacerówki. Na zimę lepiej gondola, ale boję się, że do marca już z niej "wyrośnie".