reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ty masz fajne takie luzne. Ten co ja msm mozw fatalnie sie zakladal przez material ktory jest wewnątrz
Ma dwa zamki wzdłuż to powinien się łatwo zakładać. Właśnie nad takim się zastanawiałam. Chyba że rękawy są problematyczne (ja w sumie z nimi zawsze mam największy problem).
Dziś wystawiałam Jaśka opatulonego kocem, na rękach skarpetki, na głowie pieluszki i kaptur (czapka skurczyła się w praniu:)). Ale spało mu się super:).
Szukam śpiworka:)

reklama
Ma dwa zamki wzdłuż to powinien się łatwo zakładać. Właśnie nad takim się zastanawiałam. Chyba że rękawy są problematyczne (ja w sumie z nimi zawsze mam największy problem).
Dziś wystawiałam Jaśka opatulonego kocem, na rękach skarpetki, na głowie pieluszki i kaptur (czapka skurczyła się w praniu:)). Ale spało mu się super:).
Szukam śpiworka:)
Ale.mi sie nie chcialo.dwóch odpinac:laugh2:
Oj Hubcio dzis.co 2 godziny sie budzil-matka się nic nie wyspala:no2:
Zauwazam od.tygodnia ze.coraz częściej sie budzi w nocy

Wróciliśmy od pani dr od rehabilitacji i najprawdopodobniej nie bedzie potrzebna:) kontrola za 6 tygodni a jak cos to rehabilitacja za 2 miesiace. Ona nie widzi podstaw do rehabilitacji bo Hubcio juz sie ladnie prostuje:) trochę ma za slabe napiecie i w,zwiazku z tym duzo na brzuszku mamy klasc z raczkami z przodu:) mama szczesliwa:) sami widzieliśmy różnice miedzy tym co jesy a co bylo

reklama
Moja Zośka skończone 5 miesięcy jeszcze nosi 62 a w 68 w spodenkach nogawki za długie, w bodziakach się topi bo są za długie i za szerokie. Jak zakładam jej z cocodrillo bluzeczki na 62 to jeszcze rękawki jej odwijam

Do góry