reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja tez caly czas sobie odmawialam ale we wtorek bylam z rodzicami i same kurki o dziwo wiec tym razem zjem ;)
Ja się właśnie trochę obawiam, że grzyby mogą być zbyt ciężkie jak dla mnie a tak je kocham.
Mam jeszcze zasuszone prawdziwki z zeszłego roku i zaglądam na nie ale chyba sobie daruję. :(
Smacznego. [emoji8]

reklama
Z chicco. Dużo di niego wejdzie a laktatot za kazdym razen trzeba wysterylizoeac, buteleczki, czasen smoczka, lyzeczki ktorymi daje esumisan. Wczesniej wypazalismy w podgrzewaczu z lidla bo tez ma taka funkcje ale syf kolo.tego stradzny i trzeba bylo to robic na kilka razy a tu cyk bryk i.gotowe
Super popatrze. Widzialam ze Aventa ma taki do mikrofali tez

Ok dzieki za rade avente tez kupie a smoczki pasuja do tej wiekszej te od 1 dni zycia
Właśnie jeśli zakładamy, że będziemy karmić piersią (optymistycznie), to jaką najlepiej kupić butlę? Aventy są teraz najlepsze?
W razie czego miałyście mm? Jakiej firmy? Czy to ma znaczenie? Muszę się rozeznać czy jest jakieś specjalne mm dla wcześniaków.
Tyle mam wątpliwości. [emoji26]

Właśnie jeśli zakładamy, że będziemy karmić piersią (optymistycznie), to jaką najlepiej kupić butlę? Aventy są teraz najlepsze?
W razie czego miałyście mm? Jakiej firmy? Czy to ma znaczenie? Muszę się rozeznać czy jest jakieś specjalne mm dla wcześniaków.
Ja kupiłam butelki antykolkowe z TT i dopiero od miesiąca użytkujemy, tylko dlatego, bo powoli kończę przygodę z kp. Szkoda mi tego, bo to tylko pierwszy miesiąc był problematyczny. Teraz to sama wygoda i przyjemność!

Miałam mm 3sztuki w saszetce z HiPP. Taki też podaje teraz młodemu, ale kończy się nam już opakowanie i chce spróbować teraz Bebilon. Wydaje mi się lepszy w składzie.

Ewunka a kiedy Marcelina usiadla? Nie pamiętam już [emoji27]

Nie ma specjalnego mm dla wcześniaków. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W zależności czy chłopcy będą mieli problemy brzuszkowe. Ja kpi ale wprowadzam Zosce bebilon Pepti bo po innych brzuszek boli. Butelka w zależności. Ja uważam, ze aventa są Ok. Miałam z mam i br Browna i mi się nie sprawdziły. Z Browna mleko się wylewało jakaś nieszczelna ta butla była.

Marcelina jadla nan dla wcześniaków przez miesiac potem nan 1 a od 3 miesiaca nutramigen z powodu skazy bialkowej .Nie miałam mm w domu ale my wychodząc ze szpialala po 10 dniach juz dokarmialismy na moim miala drastyczne spadki cukru .....
Miałam zestaw startowy avent 4 butelki .
Najpierw jadła z 60 potem z 260 a z malych piła wode

Ostatnia edycja:
reklama
Nie ma specjalnego mm dla wcześniaków. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W zależności czy chłopcy będą mieli problemy brzuszkowe. Ja kpi ale wprowadzam Zosce bebilon Pepti bo po innych brzuszek boli. Butelka w zależności. Ja uważam, ze aventa są Ok. Miałam z mam i br Browna i mi się nie sprawdziły. Z Browna mleko się wylewało jakaś nieszczelna ta butla była.
Marcelina jadla to
Screenshot_20181004-135940_Chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181004-135940_Chrome.jpg
    Screenshot_20181004-135940_Chrome.jpg
    210,4 KB · Wyświetleń: 442
Do góry