Bardzo dobre butelki to lansinoh. U nas Avent się nie sprawdził.A co do butelek kupowalyscie ta 60ml Aventu. Ja narazie mam jedna tomy trippe jedna canpolu dla dzieci 0+ Avent widzialam ze wieksze butelki ma 1+
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Ja tez juz jadlam podgrzybki i kolpaki z miesiac temu i wszystko ok takze Justynka smialo rob grzybowa albo jakis sosik do makaronuJa w dzień transferu bezpośrednio po nim jadłam makaron z jakimś sosem grzybowym
gosia321
O patrz to dobrze ze mowisz a ten chicco calkiem fajnie wyglada normalnie jak elektryczny parowarJa mam ten sterylizator z Aventa i tak się cieszyłam na niego. Okazało się, że nie mieści mi się do mikrofali bo jest za wysoki
gosia321
Ja kupuje z kazdej firmy po jednej i befe testowac a pozniej dokupie te ktore beda najlpepszeNie ma specjalnego mm dla wcześniaków. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W zależności czy chłopcy będą mieli problemy brzuszkowe. Ja kpi ale wprowadzam Zosce bebilon Pepti bo po innych brzuszek boli. Butelka w zależności. Ja uważam, ze aventa są Ok. Miałam z mam i br Browna i mi się nie sprawdziły. Z Browna mleko się wylewało jakaś nieszczelna ta butla była.
ludek
Dziękuję - aż się zarumienilam [emoji5]6 miesięcy?? Wow! Podziwiam. Jesteś cudowną Mamą!
Ewunka
Ja bym grzybów w ciąży nie ruszyła .Ja tez juz jadlam podgrzybki i kolpaki z miesiac temu i wszystko ok takze Justynka smialo rob grzybowa albo jakis sosik do makaronu
Ewunka
1 raz ciagnac sie za kołdre jak miała 7.5 miesiąca ( 6.5 korygowanych) teraz ma 9.5 ( 8.5 korygowanych) i człopie przy meblachJa kupiłam butelki antykolkowe z TT i dopiero od miesiąca użytkujemy, tylko dlatego, bo powoli kończę przygodę z kp. Szkoda mi tego, bo to tylko pierwszy miesiąc był problematyczny. Teraz to sama wygoda i przyjemność!
Miałam mm 3sztuki w saszetce z HiPP. Taki też podaje teraz młodemu, ale kończy się nam już opakowanie i chce spróbować teraz Bebilon. Wydaje mi się lepszy w składzie.
Ewunka a kiedy Marcelina usiadla? Nie pamiętam już [emoji27]
Sol
Zobaczcie czy jest Nutraprem w Pl. To jest specjalne mleko dla wczesniakow. Jest jeszcze jedno ale uciekła mi nazwa. Jak sobie przypomnę to napisze.Nie ma specjalnego mm dla wcześniaków. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W zależności czy chłopcy będą mieli problemy brzuszkowe. Ja kpi ale wprowadzam Zosce bebilon Pepti bo po innych brzuszek boli. Butelka w zależności. Ja uważam, ze aventa są Ok. Miałam z mam i br Browna i mi się nie sprawdziły. Z Browna mleko się wylewało jakaś nieszczelna ta butla była.
Moja była na nim rok bo nie przybierala wystarczająco na wadze.
Z butelek nam się sprawdzały aventa głównie x
Od dwóch dni testuje 2 i jest tak samo jak na 1. Dziś to nam nawet kupa przelała (2h po zmianie wcześniejszego pampa). Chyba się muszę pogodzić z tym, że w najbliższym czasie pralka będzie dużo mocniej eksploatowana.Moze ma za duze te pampki? Jakie mu zakldasz, 1?
reklama
Gosia a nie chcesz karmić piersią?A co do butelek kupowalyscie ta 60ml Aventu. Ja narazie mam jedna tomy trippe jedna canpolu dla dzieci 0+ Avent widzialam ze wieksze butelki ma 1+