reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie ma specjalnego mm dla wcześniaków. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W zależności czy chłopcy będą mieli problemy brzuszkowe. Ja kpi ale wprowadzam Zosce bebilon Pepti bo po innych brzuszek boli. Butelka w zależności. Ja uważam, ze aventa są Ok. Miałam z mam i br Browna i mi się nie sprawdziły. Z Browna mleko się wylewało jakaś nieszczelna ta butla była.
Ja kupuje z kazdej firmy po jednej i befe testowac a pozniej dokupie te ktore beda najlpepsze

Ja kupiłam butelki antykolkowe z TT i dopiero od miesiąca użytkujemy, tylko dlatego, bo powoli kończę przygodę z kp. Szkoda mi tego, bo to tylko pierwszy miesiąc był problematyczny. Teraz to sama wygoda i przyjemność!

Miałam mm 3sztuki w saszetce z HiPP. Taki też podaje teraz młodemu, ale kończy się nam już opakowanie i chce spróbować teraz Bebilon. Wydaje mi się lepszy w składzie.

Ewunka a kiedy Marcelina usiadla? Nie pamiętam już [emoji27]
1 raz ciagnac sie za kołdre jak miała 7.5 miesiąca ( 6.5 korygowanych) teraz ma 9.5 ( 8.5 korygowanych) i człopie przy meblach

Nie ma specjalnego mm dla wcześniaków. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. W zależności czy chłopcy będą mieli problemy brzuszkowe. Ja kpi ale wprowadzam Zosce bebilon Pepti bo po innych brzuszek boli. Butelka w zależności. Ja uważam, ze aventa są Ok. Miałam z mam i br Browna i mi się nie sprawdziły. Z Browna mleko się wylewało jakaś nieszczelna ta butla była.
Zobaczcie czy jest Nutraprem w Pl. To jest specjalne mleko dla wczesniakow. Jest jeszcze jedno ale uciekła mi nazwa. Jak sobie przypomnę to napisze.
Moja była na nim rok bo nie przybierala wystarczająco na wadze.
Z butelek nam się sprawdzały aventa głównie x

reklama
Do góry