reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My spimy w rozkach i jal dla mnie to jest super rozwiazanie. Najlepiej jeszxze jakby byl.wiazany. taki mam tylko jeden.
U mojego synka otulacz sie nie sprawdził bo chyba go nir umialam.zawiazac:) ale spieorek mysle ze tez fajna sprawa tylko jak sie na cos zdecydujesz to wez kilka sztuk bo my czasem i 3 razy w nocy zmieniamy bo posika:)
Oj z tym przelewaniem to jest dramat. Dziś w nocy przebierałam pampa, który miał cały pasek żółty, a plecy mokre po łopatki. Niby pamp taki wynalazek a tyle z nim problemu co z tetrą, tylko trzeba prać ubranka a nie pieluchy8-)

reklama
Nie. Mam kilka tych butelek i nic się nie dzieje ja bym reklamowała. A jak robie mleko trzy razy wstrząsne i już mam rozpuszczony proszek irobie to juz z włożona rurka, ale to może od mleka w proszku zalezy. Chociaż raz wlałam wrzątek na spacer to jakby mi wystrzeliła to chyba od ciśnienia bo ta rurka.
To z wrzatkiem tez tak mam. Gdybym karmila tylko z butli to bym reklamowala a tak to sobie daruje bo bym została tylko z butla z laktatora i mala z aventu. Ale jest to wkurzajace i gdyby to bylo jeszcze tylko w jednej butelce a to z obu sie leje. Albo jak termos mi sie w wozku przewroci to tez butelka mokra a w tym mleku hipp comfort robia sie grudki i trzeba to porzadnie strzepac
Nie wolno wlewac wrzatku do plastikowych butelek. Zachodzi wtedy reakcja chemiczna i wydzielaja sie szkodliwe dla zdrowia substancje.

A co do butelek kupowalyscie ta 60ml Aventu. Ja narazie mam jedna tomy trippe jedna canpolu dla dzieci 0+ Avent widzialam ze wieksze butelki ma 1+
Ja miałam od razu tą 125 ml. Kupowanie mniejszej było dla mnie bez sensu bo za chwilę dziecko pije więcej i trzeba wymienić na większą. Ja mam wszystkie z Aventa i dla mnie lepsze niż Tomme.

Oj z tym przelewaniem to jest dramat. Dziś w nocy przebierałam pampa, który miał cały pasek żółty, a plecy mokre po łopatki. Niby pamp taki wynalazek a tyle z nim problemu co z tetrą, tylko trzeba prać ubranka a nie pieluchy8-)
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy chłopiec czy dziewczynka, ale u mnie nigdy się tak nie zdarzyło. Jakie pieluchy kupujesz i jaki rozmiar?

Tez sie zastanawiam nad sterylizatorem hmm bo ja bym pilnowala odpazania tych wszystkich butelek ale raczej nie wierze zeby emek tak robil [emoji23][emoji23][emoji23] a jaki kupilas
Z chicco. Dużo di niego wejdzie a laktatot za kazdym razen trzeba wysterylizoeac, buteleczki, czasen smoczka, lyzeczki ktorymi daje esumisan. Wczesniej wypazalismy w podgrzewaczu z lidla bo tez ma taka funkcje ale syf kolo.tego stradzny i trzeba bylo to robic na kilka razy a tu cyk bryk i.gotowe

reklama
Do góry