Oj z tym przelewaniem to jest dramat. Dziś w nocy przebierałam pampa, który miał cały pasek żółty, a plecy mokre po łopatki. Niby pamp taki wynalazek a tyle z nim problemu co z tetrą, tylko trzeba prać ubranka a nie pieluchyMy spimy w rozkach i jal dla mnie to jest super rozwiazanie. Najlepiej jeszxze jakby byl.wiazany. taki mam tylko jeden.
U mojego synka otulacz sie nie sprawdził bo chyba go nir umialam.zawiazac ale spieorek mysle ze tez fajna sprawa tylko jak sie na cos zdecydujesz to wez kilka sztuk bo my czasem i 3 razy w nocy zmieniamy bo posika
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Nie. Mam kilka tych butelek i nic się nie dzieje ja bym reklamowała. A jak robie mleko trzy razy wstrząsne i już mam rozpuszczony proszek irobie to juz z włożona rurka, ale to może od mleka w proszku zalezy. Chociaż raz wlałam wrzątek na spacer to jakby mi wystrzeliła to chyba od ciśnienia bo ta rurka.
Nie wolno wlewac wrzatku do plastikowych butelek. Zachodzi wtedy reakcja chemiczna i wydzielaja sie szkodliwe dla zdrowia substancje.To z wrzatkiem tez tak mam. Gdybym karmila tylko z butli to bym reklamowala a tak to sobie daruje bo bym została tylko z butla z laktatora i mala z aventu. Ale jest to wkurzajace i gdyby to bylo jeszcze tylko w jednej butelce a to z obu sie leje. Albo jak termos mi sie w wozku przewroci to tez butelka mokra a w tym mleku hipp comfort robia sie grudki i trzeba to porzadnie strzepac
jasani
Ja miałam od razu tą 125 ml. Kupowanie mniejszej było dla mnie bez sensu bo za chwilę dziecko pije więcej i trzeba wymienić na większą. Ja mam wszystkie z Aventa i dla mnie lepsze niż Tomme.A co do butelek kupowalyscie ta 60ml Aventu. Ja narazie mam jedna tomy trippe jedna canpolu dla dzieci 0+ Avent widzialam ze wieksze butelki ma 1+
nieagatka
Nie ma sensu kupowac mniejszych niz 120ml, bo bardzo szybko bedziesz dawac ok 90ml i w takiej butelce latwiej sie miesza.A co do butelek kupowalyscie ta 60ml Aventu. Ja narazie mam jedna tomy trippe jedna canpolu dla dzieci 0+ Avent widzialam ze wieksze butelki ma 1+
nieagatka
Moze ma za duze te pampki? Jakie mu zakldasz, 1?Oj z tym przelewaniem to jest dramat. Dziś w nocy przebierałam pampa, który miał cały pasek żółty, a plecy mokre po łopatki. Niby pamp taki wynalazek a tyle z nim problemu co z tetrą, tylko trzeba prać ubranka a nie pieluchy
jasani
A co w takim razie z wyparzaniem butelek? Też są gotowane we wrzątku.Nie wolno wlewac wrzatku do plastikowych butelek. Zachodzi wtedy reakcja chemiczna i wydzielaja sie szkodliwe dla zdrowia substancje.
jasani
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy chłopiec czy dziewczynka, ale u mnie nigdy się tak nie zdarzyło. Jakie pieluchy kupujesz i jaki rozmiar?Oj z tym przelewaniem to jest dramat. Dziś w nocy przebierałam pampa, który miał cały pasek żółty, a plecy mokre po łopatki. Niby pamp taki wynalazek a tyle z nim problemu co z tetrą, tylko trzeba prać ubranka a nie pieluchy
misis188
Z chicco. Dużo di niego wejdzie a laktatot za kazdym razen trzeba wysterylizoeac, buteleczki, czasen smoczka, lyzeczki ktorymi daje esumisan. Wczesniej wypazalismy w podgrzewaczu z lidla bo tez ma taka funkcje ale syf kolo.tego stradzny i trzeba bylo to robic na kilka razy a tu cyk bryk i.gotoweTez sie zastanawiam nad sterylizatorem hmm bo ja bym pilnowala odpazania tych wszystkich butelek ale raczej nie wierze zeby emek tak robil [emoji23][emoji23][emoji23] a jaki kupilas
misis188
Ja mam avent ze szkoly rodzenia, druga z laktatora i 2 dr browna 250 ml i 150 mlA co do butelek kupowalyscie ta 60ml Aventu. Ja narazie mam jedna tomy trippe jedna canpolu dla dzieci 0+ Avent widzialam ze wieksze butelki ma 1+
reklama
nieagatka
Wyjmujesz je i studzisz, a potem wlewasz mleko. A jak wlejesz wrzatek, zakrecisz i poczekasz az wystygnie i z tego zrobisz mleko to nie to samo...A co w takim razie z wyparzaniem butelek? Też są gotowane we wrzątku.