reklama
Pampersy new born i te premium 1, teraz próbuje 2 new born i też przeciekają.Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy chłopiec czy dziewczynka, ale u mnie nigdy się tak nie zdarzyło. Jakie pieluchy kupujesz i jaki rozmiar?
Ewunka
Fanka BB :)
A Ty te pampki na tylek zakładasz hi hi hiOd dwóch dni testuje 2 i jest tak samo jak na 1. Dziś to nam nawet kupa przelała (2h po zmianie wcześniejszego pampa). Chyba się muszę pogodzić z tym, że w najbliższym czasie pralka będzie dużo mocniej eksploatowana.
Nie wiem jak to robisz ze tak sie dzieje hi hi hi
jasani
To chyba musisz je jakoś nie tak zakładać. Są tu przecież mamy chłopców i żadnej się tak nie robiło. Może za luźno przyklejasz.Pampersy new born i te premium 1, teraz próbuje 2 new born i też przeciekają.
Ja optymistycznie zakładałam, że będę karmić piersią i nie kupowałam żadnych butli ani laktatora. I się udałoWłaśnie jeśli zakładamy, że będziemy karmić piersią (optymistycznie), to jaką najlepiej kupić butlę? Aventy są teraz najlepsze?
W razie czego miałyście mm? Jakiej firmy? Czy to ma znaczenie? Muszę się rozeznać czy jest jakieś specjalne mm dla wcześniaków.
Tyle mam wątpliwości. [emoji26]
Zakładałam też , że nie kupię smoczka - tu niestety poległam po 3 dniach.
Kochana nie martw się na zapas. Teraz są czasy, że nawet jak Ci czegoś zabraknie, to do godziny możesz to mieć (sklepy, apteki całodobowe).
Pilnuj żeby siurek był w dole u nas przeciekalo na początku jak pieluszki były luźne siurek poszedł do góry i plecki albo brzuszek mokreTo chyba musisz je jakoś nie tak zakładać. Są tu przecież mamy chłopców i żadnej się tak nie robiło. Może za luźno przyklejasz.
A to się nie zakłada na głowę???A Ty te pampki na tylek zakładasz hi hi hi
Nie wiem jak to robisz ze tak sie dzieje hi hi hi
Spróbuję na tyłek, może pomoże
Ewunka
Własnie hi hi hi wiedziałam ze gdzieś cos jest nie tak ...A to się nie zakłada na głowę???
Spróbuję na tyłek, może pomoże
Ja ostatnio kupiłam pieluchomajtki i mowie jak to qwa zdjac jak jest kupa
Nie kupie wiecej ....
Może i troche lepiej sie zakłada ale zdejmowanie ......
reklama
Misis pisze, że też tak ma.To chyba musisz je jakoś nie tak zakładać. Są tu przecież mamy chłopców i żadnej się tak nie robiło. Może za luźno przyklejasz.
Czasem mi się wydaje że za mocno ściskam, a czasem przelewa dopiero na przewijaku, jak go rozpinam. Tak jakby nie chłonął.