reklama
Justin87
Fanka BB :)
Taśmy dobra sprawa. Fizjoterapeutka oklejała moją Alę dopóki jej nie uczuliło. Tak więc z ostrożności polecam kupić hipoalergiczne.Ale macie tutaj limk do poczytania
Link do: Kinesiotaping - fizjoterapia dla kobiet w ciąży - Ciążowy.pl
I jest pomocna nie tylko na kregoslup
misis188
moj Hubcio ma nawet kilks razy dziennieOooo nie do wiary... ze tez ja na to nie wpadłam.... myślałam ze sie wierci przez ta pępowinę... ale codziennie czkawka?
misis188
Tak ja na szybko wrzucilam bez stanika, jest teraz mega pamięta bo dzis w niej jechalam i zapinalam te pasy ciazowe i ubrana byle jak-paskiem fajnie talie sie zrobi. Ja mam.162 wzrostuTo powiadomienie sobie wzięłam:-)) a jak z długością? Tyłek schowany jak będziesz się uchylać do wózka??:-)
Załączniki
Nam po 3 tygodniach i to było nawet szybkoDziewczyny, po ilu dniach odpadl u Waszych Skarbow kikut pepuszka? Sara ma 16 dni i jeszcze jest :/ Nie ma zaczerwienien, niby goi sie ladnie ale zaczynam sie martwic.
kredka82
My tez niczym nie smarowalismy i normalnie moczylismy podczas kapieli i pieknie sie zagoilNo nie wiem ....
My nie braliśmy niczym moze 1 octanisept i odpadł po 7 dniach .
Spirytus ponoć odradzaja ze dziecko pijane chodzi
kredka82
Zdrcydowanie hipp. Ja do trraz sie nim myje (ten z pompka) i uzywam balsamu bo jest super i jak mala sie przytula to wiem ze ja nie uczuli.Witajcie Mamusie przychodzę z pytaniem dotyczącym pielęgnacji takiego malutkiego szkraba naczytałam się że firma Jonson&Jonson to zło a najlepsze składy mają rossmanowskie babydream czy hipp... z racji tego że macie już doświadczenie bardzo proszę napiszcie co kupić? Która firma jest najlepsza? Jak ze składem i co na starcie się przydaje? U mnie dziś 31tc a lekarz powiedział że Mała ma takie rezerwy (???) że może chcieć wychodzić w okolicach 35 tc i trochę mnie to zmartwiło..
Dzieeczyny nie kupujcie za duzo na zapas rzeczy do kp. Ja kupilam 180 wkladek z lansinoh bo byly na promocji, cala pake woreczkow do mrozenia mleka tez z lansinoh bo wszystko z tego bralam no i krem z lanolina tez wiekszy i nic w sumie z tego nie uzylam... kilka tych wkladek na poczatku i troche tej masci i zaluje ze tyle nakupilam bo bylam tak naatawiona na kp a tu dupa...
Ja mimo że kp to nic nie używam nawet laktator tylko kilka razy przez pół roku. Wkładek też kilka maść prawie w ogóle
reklama
gooossia17
Kochana siedzą i jakoś się wszystko uspokoiło i nawet całkiem dobrze się czuje :-)
Zobacz załącznik 880517
Jaki piękny ogromny brzusio! [emoji7][emoji7] ciesz się nim bo już będziesz się z nim żegnać! [emoji6]