reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To powiadomienie sobie wzięłam:-)) a jak z długością? Tyłek schowany jak będziesz się uchylać do wózka??:-)
Tak ja na szybko wrzucilam bez stanika, jest teraz mega pamięta bo dzis w niej jechalam i zapinalam te pasy ciazowe i ubrana byle jak-paskiem fajnie talie sie zrobi. Ja mam.162 wzrostu

Załączniki

• 201807232023011001.jpg
    201807232023011001.jpg
    86,2 KB · Wyświetleń: 122
  • 201807232023011000.jpg
    201807232023011000.jpg
    124 KB · Wyświetleń: 118
Witajcie Mamusie :) przychodzę z pytaniem dotyczącym pielęgnacji takiego malutkiego szkraba:) naczytałam się że firma Jonson&Jonson to zło a najlepsze składy mają rossmanowskie babydream czy hipp... z racji tego że macie już doświadczenie bardzo proszę napiszcie co kupić? Która firma jest najlepsza? Jak ze składem i co na starcie się przydaje? U mnie dziś 31tc a lekarz powiedział że Mała ma takie rezerwy (???) że może chcieć wychodzić w okolicach 35 tc i trochę mnie to zmartwiło..
Zdrcydowanie hipp. Ja do trraz sie nim myje (ten z pompka) i uzywam balsamu bo jest super i jak mala sie przytula to wiem ze ja nie uczuli.

Dzieeczyny nie kupujcie za duzo na zapas rzeczy do kp. Ja kupilam 180 wkladek z lansinoh bo byly na promocji, cala pake woreczkow do mrozenia mleka tez z lansinoh bo wszystko z tego bralam no i krem z lanolina tez wiekszy i nic w sumie z tego nie uzylam... kilka tych wkladek na poczatku i troche tej masci i zaluje ze tyle nakupilam bo bylam tak naatawiona na kp a tu dupa...

Ja mimo że kp to nic nie używam nawet laktator tylko kilka razy przez pół roku. Wkładek też kilka maść prawie w ogóle

reklama
Do góry