reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@misis188 sukienka git szkoda tylko że pokazałaś nam dopiero jak skończyła się jej dostępność:p
Albo moze faktycznie nie zauwazylam tego ze nie jest dostępna:/ ale jest opcja powiadom mnie o dostepnscu to moze jeszcze bedzie w sprzedazy. Jest na prawde świetna, polecam. Kijowe jest troche obszycie dziurek bo mi nitki gonia ale wiecej zastrzezen nie mam. A i cycki mi.sie mieszcza:laugh2:

Mój M mówi że chciałby aby mi zostały takie przyzwyczajenia na zakupy :-) pilnujemy paragonów i po powrocie ze szpitala dopiero przymierze :-) teraz to się na brzuchu w niczym nie mieszcze:p mam największe ciążowe koszulki z h&m mama i powiem Wam że zrobiły się za male :p
Wszystko przed Tobą Gosiu :-)
Hehe radoscmeza bezcenna ale niestety uswiadom mu ze tylko bedac w ciazy nie bedziesz mierzyc ubran na po ciazy ;)
Niech sie nie ludzi ze bedzie tak slodko ;)

No tak wszystko przede mna tylko ze ja w gruncie rzeczy zawsze kupuje bez mierzenia bo nie lubie chodzic po sklepach wiec czesto kupuje w necie ;)

Ooo to Twój Mały wcale nie taki już "mały" :) koniecznie daj znać jak z Malcem i jaka waga :) ja niestety takich mocnych kopniaków nie czuje.... do tej pory przytylam w ciąży 11 kg ale ogólnie jak na moje 160cm to 71 kg to ciężko.. Mam to samo z poceniem się. Dbam o higienę a mam wrażenie jakbym wcale się nie myła... w tkie upały jak dziś to prysznic i wiatrak...;)
No ja do końca czerwca bylam +10 kg. A ze nigdy nie wazylam wiecej niz 58 kg to teraz masakra... maz zadowolony bo latam po domu w tych gaciach lub jeszcze czasem w staniku i gaciach i wentylator i prysznic ciagle. no mój mały potrafi mnie skopac :o :o ale bywa i delikatny :D A tu jeszcze dwa miesiące przed nami byle nie w upale.... ciekawe ile moj teraz waży. nie mogę się doczekać piatku.

Czyli teraz Twoja waga to 68? O to mnie pocieszyłas:biggrin2: tak, zostały nam 2 Msc i kilka dni.. mi aplikacja happy baby pokazuje 68 dni... ja staram sie solidnie liczyć ruchy Małej bo ta pępowina nieszczęsna... ja mam wizytę teraz w czwartek i tez doczekać sie nie mogę ile wazy i czy sie odwinęła :confused: a czy tez masz uczucie takiego jakby pulsowania w brzuchu? Zupełnie nie wiem co to...
Pewno czkawka:)

Pomaga recze za to bo sama z wyksztalcenia jestem fizjoterapeuta ;)
Kiedys rybka obkleila sie juz w 5 mc i ciagnela obklejanie az do konca. Ja sama tez bede sie na bank obklejac bo mam problemy z kregoslupem wiec jak brzuch bedzie juz wiekszy to na bank bede go czuc ;)
O Kochana, to może jakiś mały tutorial? [emoji4]

Czyli teraz Twoja waga to 68? O to mnie pocieszyłas:biggrin2: tak, zostały nam 2 Msc i kilka dni.. mi aplikacja happy baby pokazuje 68 dni... ja staram sie solidnie liczyć ruchy Małej bo ta pępowina nieszczęsna... ja mam wizytę teraz w czwartek i tez doczekać sie nie mogę ile wazy i czy sie odwinęła :confused: a czy tez masz uczucie takiego jakby pulsowania w brzuchu? Zupełnie nie wiem co to...
No właśnie czkawka jak miss napisała :)

reklama
Albo moze faktycznie nie zauwazylam tego ze nie jest dostępna:/ ale jest opcja powiadom mnie o dostepnscu to moze jeszcze bedzie w sprzedazy. Jest na prawde świetna, polecam. Kijowe jest troche obszycie dziurek bo mi nitki gonia ale wiecej zastrzezen nie mam. A i cycki mi.sie mieszcza:laugh2:
To powiadomienie sobie wzięłam:-)) a jak z długością? Tyłek schowany jak będziesz się uchylać do wózka??:-)

Do góry