reklama
misis188
Fanka BB :)
Albo moze faktycznie nie zauwazylam tego ze nie jest dostępna:/ ale jest opcja powiadom mnie o dostepnscu to moze jeszcze bedzie w sprzedazy. Jest na prawde świetna, polecam. Kijowe jest troche obszycie dziurek bo mi nitki gonia ale wiecej zastrzezen nie mam. A i cycki mi.sie mieszcza@misis188 sukienka git szkoda tylko że pokazałaś nam dopiero jak skończyła się jej dostępność
gosia321
Hehe radoscmeza bezcenna ale niestety uswiadom mu ze tylko bedac w ciazy nie bedziesz mierzyc ubran na po ciazyMój M mówi że chciałby aby mi zostały takie przyzwyczajenia na zakupy :-) pilnujemy paragonów i po powrocie ze szpitala dopiero przymierze :-) teraz to się na brzuchu w niczym nie mieszcze mam największe ciążowe koszulki z h&m mama i powiem Wam że zrobiły się za male
Wszystko przed Tobą Gosiu :-)
Niech sie nie ludzi ze bedzie tak slodko
No tak wszystko przede mna tylko ze ja w gruncie rzeczy zawsze kupuje bez mierzenia bo nie lubie chodzic po sklepach wiec czesto kupuje w necie
No ja do końca czerwca bylam +10 kg. A ze nigdy nie wazylam wiecej niz 58 kg to teraz masakra... maz zadowolony bo latam po domu w tych gaciach lub jeszcze czasem w staniku i gaciach i wentylator i prysznic ciagle. no mój mały potrafi mnie skopac ale bywa i delikatny A tu jeszcze dwa miesiące przed nami byle nie w upale.... ciekawe ile moj teraz waży. nie mogę się doczekać piatku.Ooo to Twój Mały wcale nie taki już "mały" koniecznie daj znać jak z Malcem i jaka waga ja niestety takich mocnych kopniaków nie czuje.... do tej pory przytylam w ciąży 11 kg ale ogólnie jak na moje 160cm to 71 kg to ciężko.. Mam to samo z poceniem się. Dbam o higienę a mam wrażenie jakbym wcale się nie myła... w tkie upały jak dziś to prysznic i wiatrak...
mam to samo z lazienkaDla mnie ubiegłe deszczowe dni to było coś pięknego Robię to samo - jeśli nie muszę nigdzie wychodzić to rano prysznic i po domu latam w staniku i majtkach i tak wiatrak chodzi jak trzeba gdzieś wyjść to tylko myślę czy tam jest klima i łazienka
misis188
Pewno czkawkaCzyli teraz Twoja waga to 68? O to mnie pocieszyłas tak, zostały nam 2 Msc i kilka dni.. mi aplikacja happy baby pokazuje 68 dni... ja staram sie solidnie liczyć ruchy Małej bo ta pępowina nieszczęsna... ja mam wizytę teraz w czwartek i tez doczekać sie nie mogę ile wazy i czy sie odwinęła a czy tez masz uczucie takiego jakby pulsowania w brzuchu? Zupełnie nie wiem co to...
Justin87
O Kochana, to może jakiś mały tutorial? [emoji4]Pomaga recze za to bo sama z wyksztalcenia jestem fizjoterapeuta
Kiedys rybka obkleila sie juz w 5 mc i ciagnela obklejanie az do konca. Ja sama tez bede sie na bank obklejac bo mam problemy z kregoslupem wiec jak brzuch bedzie juz wiekszy to na bank bede go czuc
gosia321
Akurat na to kursu zrobionego nie mamO Kochana, to może jakiś mały tutorial? [emoji4]
No właśnie czkawka jak miss napisałaCzyli teraz Twoja waga to 68? O to mnie pocieszyłas tak, zostały nam 2 Msc i kilka dni.. mi aplikacja happy baby pokazuje 68 dni... ja staram sie solidnie liczyć ruchy Małej bo ta pępowina nieszczęsna... ja mam wizytę teraz w czwartek i tez doczekać sie nie mogę ile wazy i czy sie odwinęła a czy tez masz uczucie takiego jakby pulsowania w brzuchu? Zupełnie nie wiem co to...
reklama
walczaca o szczescie
To powiadomienie sobie wzięłam:-)) a jak z długością? Tyłek schowany jak będziesz się uchylać do wózka??:-)Albo moze faktycznie nie zauwazylam tego ze nie jest dostępna:/ ale jest opcja powiadom mnie o dostepnscu to moze jeszcze bedzie w sprzedazy. Jest na prawde świetna, polecam. Kijowe jest troche obszycie dziurek bo mi nitki gonia ale wiecej zastrzezen nie mam. A i cycki mi.sie mieszcza