reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też mi się podoba imię a moja siostra z która mam średni kontakt powiedziała że brzydkie...więc włączyła mi się matka lwica :D poczułam się tak jakby ktoś obrażał moje wymarzone dziecko więc od razu w krzykiem :p
jak maleństwo? A Ty jak się czujesz ?
My nadal w szpitalu, żółtaczka nie odpuszcza, ja fizycznie ok, gorzej psychicznie:(

reklama
Cześć dziewczyny, przepraszam, ze dopiero teraz piszę, ale powoli dochodzę do siebie. Bianka urodziła się 17.06.18 o godzinie 18.30. 55 cm i 3450 g. Trochę za szybko postępowała akcja po oxy i musieli mnie zszywać operacyjnie. Nie jest to nic miłego. Czeka mnie do tego fizykoterapia. Ale ta moja kruszynka wszystko wynagradza. Ładnie je i do tego ładne kupy robi :) Ale tatuś dzielnie się spisuje i i daje radę z przewijaniem :) Pozdrawiamy Was
Gratulacje, masz już swoją dzidze i jesteś już po, tylko pozazdrościć, wszystkiego dobrego dla Was!

Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7]
20180619_105213.jpg

Załączniki

• 20180619_105213.jpg
    20180619_105213.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 402
Mhm... to chyba prewencyjnie jak będę jeszcze w ciazy to pare razy o tym przymojej teściówce mimochodem wspomnę. Powiem ze chyba debile jacyś tak robią czy da wiarę, pierdolnieci i jak tak można. I ze dziecka drugi raz takiej osobie bym dziecka dotknąć nie dała :D
Powinno zadziałać. Z moi rodzice czy brat na pewno tak robić nie będą a reszta rodziny za daleko mieszka :)
Ja moja wyszkolilam właśnie jak w ciąży byłam a moja mama też nie może niektórych rzeczy pojac bo swoje stare poglady ma. Więc jak miałam bym małych zostawić to prędzej bym teściowej zaufala niż mojej mamie bo teściowa się mnie boi i moje zdanie szanuje a mama jak mama... Ale narazie z nikim ich nie zostawiam chyba że z M.

Ostatnia edycja:
Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7] Zobacz załącznik 868828
Ciesze sie, ze Lenka pieknie rosnie :) A z pecherzem bedzie jeszcze gorzej :p

reklama
Na rece ? Nie nie daje !Nawet maz ma zakaz ha ha ha Czasem na 5 minut dam komus jak przyjdzie do Marceliny .Nie jest przyzwyczajana do noszenia za długo - wiec tylko ja moge :laugh2::laugh2::laugh2:
Na basenie ostatnio sąsiadka chciała wziasc mowi ni .uja:laugh2: myłas rece ?
Sasiad chce ja zawsze całowac ( juz go skrzyczałam ) to grzecznie poprosił czy może w stope :rolleyes: to mu pozwoliłam:-p
Maz sie pyta czy tesciowej dam :laugh2::laugh2::laugh2: ze no chyba dasz? ? :biggrin2: mmmmmmm 5 minut ok .całowac tylko w glowe nie w buzie . Ja wchodze i moeie ze sobie nie zycze i juz . I kij mnie obchodzi co mysla
Ja też nie pozwalam brać na ręce. Od samego początku nikomu nawet my z mężem nie braliśmy często. Obojętnie kto przyjeżdżal to odrazu mówiłam że mają nie ruszać.. I teraz wszyscy wiedzą i dla nikogo dziwne to nie jest. Teściowa jak przychodzi to nawet mi rację przyznaje że dobrze ze wszystkich szkolilam bo teraz ładnie leżą na macie i się bawią albo siedzą w lezaczkach. Jakbym każdemu pozwalała na ręce brać i by się rączek nauczyli to nic bym w domu nie zrobiła bo jestem z nimi sama od 8 do 18

Do góry