reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7] Zobacz załącznik 868828
Śliczna [emoji7] coraz bliżej spotkania z córeczka [emoji4]

Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7] Zobacz załącznik 868828
Gratuluję:-)) Kochana to identycznie waży jak moje "maleńkie" córeczki :-))
A jak jest ułożona? Jak z porodem??

Gratuluję:-)) Kochana to identycznie waży jak moje "maleńkie" córeczki :-))
A jak jest ułożona? Jak z porodem??
Ułożona główka do dołu, poród planowany sn...ja oczywiście się boję i nie chce :laugh2: no i oczywiście Pani Doktor mówiła, że zależy jak będzie wazyla bo jak że 4albo ponad no to cc :D
A U Ciebie też doktor stwierdził, że kluseczki ?:)

Tobie też małe się tak wypinaja? Mi się tak wypina, że dziś się po drodze prawie poplakałam :p

Kobiety termin za 2 dni dziś od 5 rano lekkie pobolewanie podbrzusza ale to akurat mnie nie pokoi.Co jakiś czas z silne kłucie tuż pod piersiami takie promieniujace.Myslicie że to mogą być również skurcze?

Kobiety termin za 2 dni dziś od 5 rano lekkie pobolewanie podbrzusza ale to akurat mnie nie pokoi.Co jakiś czas z silne kłucie tuż pod piersiami takie promieniujace.Myslicie że to mogą być również skurcze?
Może to skurcze ... Ja jak r odzilam Syna to miałam skurcze z brzucha, z dołu i góry brzucha. Ale jak Ci nie przejdzie to lepiej skontaktuj się z lekarzem.

Ułożona główka do dołu, poród planowany sn...ja oczywiście się boję i nie chce :laugh2: no i oczywiście Pani Doktor mówiła, że zależy jak będzie wazyla bo jak że 4albo ponad no to cc :D
A U Ciebie też doktor stwierdził, że kluseczki ?:)

Tobie też małe się tak wypinaja? Mi się tak wypina, że dziś się po drodze prawie poplakałam :p
Aha czyli jeszcze nie wiadomo dokładnie jak z porodem;-)
Moje tak szaleją że mój brzuch nie przypomina piłki tylko jakiś sześciokąt:-D uwielbiam je już, i dziś jak mają trochę spokojniejszy dzień to tęsknię :-))

Wszystko gotowe??

reklama
Poczekam do wieczora jeśli się nasili ten ból jadę na szpital.Jest on dosyć mocny dlatego zaczęłam się martwić cały czas myślałam że skurcze porodowke będą występowały w dole brzucha a teraz czytam że niekoniecznie musi tak być.

Do góry