reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7] Zobacz załącznik 868828
Śliczna [emoji7] coraz bliżej spotkania z córeczka [emoji4]

Cześć ciotki [emoji173] my dziś po usg III trymestru, u nas 31+1 [emoji7] moja malutka Lenka...w sumie nie malutka :D waży 2kg [emoji23] cały tatuś [emoji33] strasznie główka uciska mi na pęcherz i się mecze z sikami [emoji28] ogólnie wszystko super , wzorowa kluseczka [emoji7] Zobacz załącznik 868828
Gratuluję:-)) Kochana to identycznie waży jak moje "maleńkie" córeczki :-))
A jak jest ułożona? Jak z porodem??

Gratuluję:-)) Kochana to identycznie waży jak moje "maleńkie" córeczki :-))
A jak jest ułożona? Jak z porodem??
Ułożona główka do dołu, poród planowany sn...ja oczywiście się boję i nie chce :laugh2: no i oczywiście Pani Doktor mówiła, że zależy jak będzie wazyla bo jak że 4albo ponad no to cc :D
A U Ciebie też doktor stwierdził, że kluseczki ?:)

Tobie też małe się tak wypinaja? Mi się tak wypina, że dziś się po drodze prawie poplakałam :p

Kobiety termin za 2 dni dziś od 5 rano lekkie pobolewanie podbrzusza ale to akurat mnie nie pokoi.Co jakiś czas z silne kłucie tuż pod piersiami takie promieniujace.Myslicie że to mogą być również skurcze?

Kobiety termin za 2 dni dziś od 5 rano lekkie pobolewanie podbrzusza ale to akurat mnie nie pokoi.Co jakiś czas z silne kłucie tuż pod piersiami takie promieniujace.Myslicie że to mogą być również skurcze?
Może to skurcze ... Ja jak r odzilam Syna to miałam skurcze z brzucha, z dołu i góry brzucha. Ale jak Ci nie przejdzie to lepiej skontaktuj się z lekarzem.

Ułożona główka do dołu, poród planowany sn...ja oczywiście się boję i nie chce :laugh2: no i oczywiście Pani Doktor mówiła, że zależy jak będzie wazyla bo jak że 4albo ponad no to cc :D
A U Ciebie też doktor stwierdził, że kluseczki ?:)

Tobie też małe się tak wypinaja? Mi się tak wypina, że dziś się po drodze prawie poplakałam :p
Aha czyli jeszcze nie wiadomo dokładnie jak z porodem;-)
Moje tak szaleją że mój brzuch nie przypomina piłki tylko jakiś sześciokąt:-D uwielbiam je już, i dziś jak mają trochę spokojniejszy dzień to tęsknię :-))

Wszystko gotowe??

reklama
Poczekam do wieczora jeśli się nasili ten ból jadę na szpital.Jest on dosyć mocny dlatego zaczęłam się martwić cały czas myślałam że skurcze porodowke będą występowały w dole brzucha a teraz czytam że niekoniecznie musi tak być.

Do góry