To matka teraz musisz dużo jeść aby mala miała ponad 4 kg ja ostatnio myślałam o porodzie sn bo sama nie wiem co gorsze ale miałam sen że zaczął mi się poród i strasznie bolała mnie "kokoszka" tak mocno ze się obudziłam z bólu i mówię do męża o nie .... jednak cesarka tym bardziej ze mam przepukliny na kregoslupie.Ułożona główka do dołu, poród planowany sn...ja oczywiście się boję i nie chce no i oczywiście Pani Doktor mówiła, że zależy jak będzie wazyla bo jak że 4albo ponad no to cc
A U Ciebie też doktor stwierdził, że kluseczki ?
Tobie też małe się tak wypinaja? Mi się tak wypina, że dziś się po drodze prawie poplakałam
reklama
Będziecie to czuły ból przypominający @ ale taki powtarzające się cykliczne, do tego ból kręgosłupa...uwierz mi tego bólu nie da się przeoczyćWłaśnie ja nie mam pojęcia jak my mamy to rozpoznać... :/
Jeszcze patrz na zegarek bo jeśli będzie powtarzał się co jakiś określony czas to znaczy że się zaczęło...więc torba w rękę i niedługo będziesz tuliła maleństwo ❤Poczekam do wieczora jeśli się nasili ten ból jadę na szpital.Jest on dosyć mocny dlatego zaczęłam się martwić cały czas myślałam że skurcze porodowke będą występowały w dole brzucha a teraz czytam że niekoniecznie musi tak być.
No właśnie o to chodzi.Ponoc nie idzie tego przegapić ale jeśli te bóle co mam to już porodowe to mój instynkt wcale nie podpowiada żebym jechała do szpitala.Właśnie ja nie mam pojęcia jak my mamy to rozpoznać... :/
Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja mam super fajnie bo mama pediatra laryngolog i w moim miescie w dodatku. Przypuszczam ze bardzo to docenię... W kazdym razie nie bede sie bala zostawic z mama zwlaszcza ze wiem ze uszanuje jak o cokolwiek poprosze. Z tasciowa gorzej bo ona taka jest ze po cichu bedzie chciala po swojemu pewnie... Maz sie smieje ze bedzie jej robil na wycieraczce rewizje torebki i wywalal nielegalne slodycze jego bardzo nie zdrowo żywila i jako nastolatek byl przez otyly. Wiec jest ciety w tym temacieJa moja wyszkolilam właśnie jak w ciąży byłam a moja mama też nie może niektórych rzeczy pojac bo swoje stare poglady ma. Więc jak miałam bym małych zostawić to prędzej bym teściowej zaufala niż mojej mamie bo teściowa się mnie boi i moje zdanie szanuje a mama jak mama... Ale narazie z nikim ich nie zostawiam chyba że z M.
Ja dziś zauważyłam żyły na brzuchuAha czyli jeszcze nie wiadomo dokładnie jak z porodem;-)
Moje tak szaleją że mój brzuch nie przypomina piłki tylko jakiś sześciokąt uwielbiam je już, i dziś jak mają trochę spokojniejszy dzień to tęsknię :-))
Wszystko gotowe??
Hahahah szesciokat rozbawilas mnie
Brakuje kosmetyków, wanienki.. w sumie nie wiem czy gotowe bo nie wiem jak się ogarnąć dzis zaczynam pranie ❤
A U Was jak księżniczki ❤❤❤
Boję się sn i to bardzo ale jeśli będzie trzeba to damy radę ❤ jak się nie zaplacze wcześniejTo matka teraz musisz dużo jeść aby mala miała ponad 4 kg ja ostatnio myślałam o porodzie sn bo sama nie wiem co gorsze ale miałam sen że zaczął mi się poród i strasznie bolała mnie "kokoszka" tak mocno ze się obudziłam z bólu i mówię do męża o nie .... jednak cesarka tym bardziej ze mam przepukliny na kregoslupie.
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Uwierz mi, będziesz wiedziała. Tego nie da się pomylić.Właśnie ja nie mam pojęcia jak my mamy to rozpoznać... :/