reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ułożona główka do dołu, poród planowany sn...ja oczywiście się boję i nie chce :laugh2: no i oczywiście Pani Doktor mówiła, że zależy jak będzie wazyla bo jak że 4albo ponad no to cc :D
A U Ciebie też doktor stwierdził, że kluseczki ?:)

Tobie też małe się tak wypinaja? Mi się tak wypina, że dziś się po drodze prawie poplakałam :p
To matka teraz musisz dużo jeść aby mala miała ponad 4 kg :D ja ostatnio myślałam o porodzie sn bo sama nie wiem co gorsze ale miałam sen że zaczął mi się poród i strasznie bolała mnie "kokoszka" tak mocno ze się obudziłam z bólu i mówię do męża o nie .... jednak cesarka :D tym bardziej ze mam przepukliny na kregoslupie.

reklama
Poczekam do wieczora jeśli się nasili ten ból jadę na szpital.Jest on dosyć mocny dlatego zaczęłam się martwić cały czas myślałam że skurcze porodowke będą występowały w dole brzucha a teraz czytam że niekoniecznie musi tak być.
Jeszcze patrz na zegarek bo jeśli będzie powtarzał się co jakiś określony czas to znaczy że się zaczęło...więc torba w rękę i niedługo będziesz tuliła maleństwo :)

Ja moja wyszkolilam właśnie jak w ciąży byłam a moja mama też nie może niektórych rzeczy pojac bo swoje stare poglady ma. Więc jak miałam bym małych zostawić to prędzej bym teściowej zaufala niż mojej mamie bo teściowa się mnie boi i moje zdanie szanuje a mama jak mama... Ale narazie z nikim ich nie zostawiam chyba że z M.
Ja mam super fajnie bo mama pediatra laryngolog i w moim miescie w dodatku. Przypuszczam ze bardzo to docenię... W kazdym razie nie bede sie bala zostawic z mama zwlaszcza ze wiem ze uszanuje jak o cokolwiek poprosze. Z tasciowa gorzej bo ona taka jest ze po cichu bedzie chciala po swojemu pewnie... Maz sie smieje ze bedzie jej robil na wycieraczce rewizje torebki i wywalal nielegalne slodycze ;) jego bardzo nie zdrowo żywila i jako nastolatek byl przez otyly. Wiec jest ciety w tym temacie

Aha czyli jeszcze nie wiadomo dokładnie jak z porodem;-)
Moje tak szaleją że mój brzuch nie przypomina piłki tylko jakiś sześciokąt:-D uwielbiam je już, i dziś jak mają trochę spokojniejszy dzień to tęsknię :-))

Wszystko gotowe??
Ja dziś zauważyłam żyły na brzuchu :p

Hahahah szesciokat :laugh2: rozbawilas mnie :D

Brakuje kosmetyków, wanienki.. w sumie nie wiem czy gotowe bo nie wiem jak się ogarnąć :no2: dzis zaczynam pranie ❤

A U Was jak księżniczki ❤❤❤

To matka teraz musisz dużo jeść aby mala miała ponad 4 kg :D ja ostatnio myślałam o porodzie sn bo sama nie wiem co gorsze ale miałam sen że zaczął mi się poród i strasznie bolała mnie "kokoszka" tak mocno ze się obudziłam z bólu i mówię do męża o nie .... jednak cesarka :D tym bardziej ze mam przepukliny na kregoslupie.
Boję się sn i to bardzo :p ale jeśli będzie trzeba to damy radę ❤ jak się nie zaplacze wcześniej :laugh2:

Dziewczyny, nie ogarniam zakupu wózka... [emoji848] może poratujecie jakie wy macie i jak się prowadzą? Help, bo mąż mnie zamęczy... [emoji17]

reklama
Do góry