reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My dzisiaj po badaniach połówkowych. Kajtek, uparty jak mama nie chciał współpracować. Wolał świecić jajkami niż pokazać buzię i oczywiście spał . Po za łożyskiem ułożonym bardzo nisko na przedniej ścianie, wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Załączniki

• IMG_20180618_202410.jpg
    IMG_20180618_202410.jpg
    1 021,1 KB · Wyświetleń: 91
My dzisiaj po badaniach połówkowych. Kajtek, uparty jak mama nie chciał współpracować. Wolał świecić jajkami niż pokazać buzię i oczywiście spał . Po za łożyskiem ułożonym bardzo nisko na przedniej ścianie, wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Piekny maluszek :) Ja mialam lozysko czesciowo przodujace i sie podnioslo po 30tc takze mam nadzieje, ze u Ciebie tez sie podniesie. Puki co raczej musisz sie oszczedzac. Trzymam kciuki ✊

Dziewczyny w pl czy któraś wyrabiala dziecku dowód lub paszport? Jak to wygląda że zrobieniem zdjęcia? Ile się płaci i jak długo ważny?

Dziękuję, śliczne imię:)
Też mi się podoba imię a moja siostra z która mam średni kontakt powiedziała że brzydkie...więc włączyła mi się matka lwica :D poczułam się tak jakby ktoś obrażał moje wymarzone dziecko więc od razu w krzykiem :p
jak maleństwo? A Ty jak się czujesz ?

reklama
Do góry