reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Super :)
A gdzie zamierzasz rodzić? Ja właśnie myśle o zapisaniu się do szkoły rodrzenia a wiadomo, fajnie jak by była przy szpitalu który wybiorę. Ale na razie jestem niezdecydowana ;) Z lekarzem to samo, nie wiem czy się zapisywać gdzieś jeszcze prywatnie ani do kogo. Prowadzę ciąże w Medicower u lekarza co zna mnie od lat, ufam mu, wiem ze będzie się bardzo starał. Prenatalne będę miała u super fachowca. Ale ten lekarz prowadzacy nie pracuje w szpitalu żadnym. Zastanawiam się czy naprawdę jest sens szukac jakiegoś i chodzic dodatkowo tylko dlatego żeby mieć nadzieje ze trafie na niego przy porodzie...a to przecież loteria. Nie ma nawet gwarancji czy trafie do wybranego szpitala jak akurat miejsc nie będzie nawet jeśli będę prywatna pacjentka jednego z lekarzy. Oczywiscie jeśli to nie będzie planowa cesarka ale na razie skłaniam się ku SN, zobaczymy. Nie wiem jak temat ugryźć :)
Ja rodze w DK :) W sumie nie wiem co Ci doradzic, chyba pomyskalabym o prywatnej położnej do porodu sn. Dziwczyny, ktore rodzily naturalnie sobie chwaliły. Jesli chcialabys cc to wtedy bym wybrala lekarza, ktory pracuje w szpitalu, ktory wybierzesz do porodu, nawet jesli nie bedzie go przy porodzie to raczej nikt nie bedzie kwestionowal jego decyzji o cc, bo slyszalam, ze tak tez moze sie zdazyc.
Bardzo dobrze, ze do prenatalnych wybralas najlepszego fachowca :) Napewno bedzie wszystko dobrze. Wiesz juz kiedy bedziesz miala te badanie?

Ja rodze w DK :) W sumie nie wiem co Ci doradzic, chyba pomyskalabym o prywatnej położnej do porodu sn. Dziwczyny, ktore rodzily naturalnie sobie chwaliły. Jesli chcialabys cc to wtedy bym wybrala lekarza, ktory pracuje w szpitalu, ktory wybierzesz do porodu, nawet jesli nie bedzie go przy porodzie to raczej nikt nie bedzie kwestionowal jego decyzji o cc, bo slyszalam, ze tak tez moze sie zdazyc.
Bardzo dobrze, ze do prenatalnych wybralas najlepszego fachowca :) Napewno bedzie wszystko dobrze. Wiesz juz kiedy bedziesz miala te badanie?
Jutro mam wizyte u mojego gina, powunien wystawic skierowanie to wtedy sie zapiszę. Bo prenatalne robie w Medicover w szpitalu u takiego jednego lekarza co wiem ze naprawde bardzo dobrze prenatalne robi.

FCE7F004-9DD0-482C-975C-4F7831D685E3.png Dziewczyny mam pytanie o nosidelko Babybjörn. Dostalam w prezencie i wyczytalam o nim pozytywne opinie. Uzywalyscie? Polecacie?

Załączniki

• FCE7F004-9DD0-482C-975C-4F7831D685E3.png
    FCE7F004-9DD0-482C-975C-4F7831D685E3.png
    371,5 KB · Wyświetleń: 90
Jutro mam wizyte u mojego gina, powunien wystawic skierowanie to wtedy sie zapiszę. Bo prenatalne robie w Medicover w szpitalu u takiego jednego lekarza co wiem ze naprawde bardzo dobrze prenatalne robi.
Najwazniejsze, ze masz zaufanie do lekarza, ktory robi badanie. To jutro zobaczysz swoje szczescie :)

reklama
Do góry