walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Dziękuję :-)Nie, nie. Macica sobie trenuje, to jest normalne i zdrowe. Jesli po odpoczynku nie mija to konsultuj, ale jesli przechodzi to mozesz byc spokojna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :-)Nie, nie. Macica sobie trenuje, to jest normalne i zdrowe. Jesli po odpoczynku nie mija to konsultuj, ale jesli przechodzi to mozesz byc spokojna.
Dziewczyny z Wro i okolic , polecacie
My jeździliśmy do dr Katarzyna płocieniak- baaaardzo fajna kobieta polecam
W swiebodzicach jest fajny ja tam z małą byłamDziewczyny z Wro i okolic , polecacie jakiegoś dr od usg bioderek?
Piekny maluszek Ja mialam lozysko czesciowo przodujace i sie podnioslo po 30tc takze mam nadzieje, ze u Ciebie tez sie podniesie. Puki co raczej musisz sie oszczedzac. Trzymam kciukiMy dzisiaj po badaniach połówkowych. Kajtek, uparty jak mama nie chciał współpracować. Wolał świecić jajkami niż pokazać buzię i oczywiście spał . Po za łożyskiem ułożonym bardzo nisko na przedniej ścianie, wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Dziękuję, śliczne imię@ajka89 wielkie gratulacje... dzielna z Ciebie kobietka , taka duża "kruszynka" a udało się naturalnie
dziewczyny oficjalnie chwalę się ze będę miała synka , drugiego żołnierza ❤ będzie Błażej ❤❤ kocham go bardzo bardzo mocno ❤
dowod wazny jest 5 lat, a zdjecia bede robic na dniach i wyrabiac dowod po 1 lipcaDziewczyny w pl czy któraś wyrabiala dziecku dowód lub paszport? Jak to wygląda że zrobieniem zdjęcia? Ile się płaci i jak długo ważny?
Też mi się podoba imię a moja siostra z która mam średni kontakt powiedziała że brzydkie...więc włączyła mi się matka lwica poczułam się tak jakby ktoś obrażał moje wymarzone dziecko więc od razu w krzykiemDziękuję, śliczne imię
Ja też ciągle z nimi walczę wczoraj myślałam że oddam wieczorem wszystko razem z zołądkiemJa też dziś tuliłam :-) ale nie zdążyłam o nich zapomnieć... ;-)