reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny w pl czy któraś wyrabiala dziecku dowód lub paszport? Jak to wygląda że zrobieniem zdjęcia? Ile się płaci i jak długo ważny?
Ja wyrobiłam Marcelinie nie w pl tu w ambasadzie 2 zdjecia i tyle. Wniosek wypelniony i dostała paszport na rok ( tymczasowy ) cena 60 € w danym dniu 30€ za 2 tygodnie odbior . Mam rok zeby zrobic jej PESEL .

reklama
We wrzesniu lecimy do prababci :):D:)
Tak sie ciesze :Dale i boje ze beda mi wszyscy chcieli dzuecko na rece brac i całowac .A ja nie daje :-p:laugh2::-p bede musiala jak lew :D bronic Marceliny przed ciociami:o
Kup sobie wielki kapelusz z woalka i schowajcie się pod nim :D
Ja całowania nienawidze... za poltora tygodnia ślub brata i aż mnie ciary przechodzą jak to całe buzi buzi ciotek sobie wyobrażę...

A swoją droga co za pomysł małe dziecko nie swoje w dodatku całować ustami... do głowy by mi nie przyszło. Tyle się o tym pisze w internetach, serio ludzie tak robią?

We wrzesniu lecimy do prababci :):D:)
Tak sie ciesze :Dale i boje ze beda mi wszyscy chcieli dzuecko na rece brac i całowac .A ja nie daje :-p:laugh2::-p bede musiala jak lew :D bronic Marceliny przed ciociami:o
Ja byłam ostatnio na weselu od m ze strony i wszyscy dotykali brzucha... ;/ masakra :/ płakać mi sie chcialo i w koncu powiedzialam ze to nic milego i sobie nie zycze. Moj m sie zdenerwował i powiedział że dzikus jestem...

A swoją droga co za pomysł małe dziecko nie swoje w dodatku całować ustami... do głowy by mi nie przyszło. Tyle się o tym pisze w internetach, serio ludzie tak robią?
Moja teściowa cały czas całuje moja córkę, nawet w usta :/ zwracalam jej uwagę milion razy ale ona nikogo nie słucha. Dlatego chodzę do niej bardzo rzadko

Moja teściowa cały czas całuje moja córkę, nawet w usta :/ zwracalam jej uwagę milion razy ale ona nikogo nie słucha. Dlatego chodzę do niej bardzo rzadko
Mhm... to chyba prewencyjnie jak będę jeszcze w ciazy to pare razy o tym przymojej teściówce mimochodem wspomnę. Powiem ze chyba debile jacyś tak robią czy da wiarę, pierdolnieci i jak tak można. I ze dziecka drugi raz takiej osobie bym dziecka dotknąć nie dała :D
Powinno zadziałać. Z moi rodzice czy brat na pewno tak robić nie będą a reszta rodziny za daleko mieszka :)

reklama
Ja byłam ostatnio na weselu od m ze strony i wszyscy dotykali brzucha... ;/ masakra :/ płakać mi sie chcialo i w koncu powiedzialam ze to nic milego i sobie nie zycze. Moj m sie zdenerwował i powiedział że dzikus jestem...
Ja właśnie się na rodzinne wesele wybieram. Wcześnie jest wiec może mnie to ominie bo na razie tylko ja widze ze brzuszek trochę większy. To będzie 11 tydzień. No ale jak ktoś mnie zmaca to zamierzam w odpowiedzi tego kogoś za fałdkę złapać albo w tyłek poklepać i pogratulować ze niczego sobie kawałek mięska :) Ja bardzo nie lubię dotykania, brzytulania ani buzi buzi. Własny slub o rok przełożyłam w planach kiedyś bo głowa mnie rozbolała na sama myśl o kolejce gości do młodej pary po zaobraczkowaniu :)

Ostatnia edycja:
Do góry