reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zobacz załącznik 868466 Dziewczyny mam pytanie o nosidelko Babybjörn. Dostalam w prezencie i wyczytalam o nim pozytywne opinie. Uzywalyscie? Polecacie?
Marka ma dobre opinie, wiec o to sie nie martw. Uzywac mozna dopiero jak dziecko ma ponad 6mies i najlepiej jak juz siedzi.
Ja mam innej marki, na codzien nie uzywam, ale w trakcie podrozy samolotem, nq lotnisku wg mnie - idealn sprawa.

reklama
Marka ma dobre opinie, wiec o to sie nie martw. Uzywac mozna dopiero jak dziecko ma ponad 6mies i najlepiej jak juz siedzi.
Ja mam innej marki, na codzien nie uzywam, ale w trakcie podrozy samolotem, nq lotnisku wg mnie - idealn sprawa.
Myslalam, ze to nosidelko dla noworodkow, napisane jest, ze od 3,5kg. Dopytam jeszcze z ciekawosci poloznej. Dostalam za darmo, wiec plakac nie bede jak sie nie sprawdzi :)

Myslalam, ze to nosidelko dla noworodkow, napisane jest, ze od 3,5kg. Dopytam jeszcze z ciekawosci poloznej. Dostalam za darmo, wiec plakac nie bede jak sie nie sprawdzi :)
Zadne nosidelko nie nadaje sie dla noworodka. Mozna duza krzywde maluszkowi i jego kregoslupowi zrobic. Profucent moze tsk pisac, ale kazdy rehabilitant i fizjoterapeta Ci powie, ze to bzdura

Dziewczyny mam czasami (ostatnio chyba coraz częściej) takie bolesne jakby skurcze w okolicach intymnych. Często łapie mnie jak idę, to muszę aż na chwilkę usiąść. Trwa to chwilę i przechodzi. To normalne...?

Dziewczyny mam czasami (ostatnio chyba coraz częściej) takie bolesne jakby skurcze w okolicach intymnych. Często łapie mnie jak idę, to muszę aż na chwilkę usiąść. Trwa to chwilę i przechodzi. To normalne...?
Skurcze przepowiadajace? [emoji4]
Jesli po odpoczynku mija to nie ma sie co martwic. Macica ma swoj prywstny fitness [emoji16]

reklama
Do góry