reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Proszę nas nie straszyć [emoji14]Oj tak ja też na końcu ciąży cieszylam się że to zima a nie lato
Moja jedna bratowa rodziła w koniec lipca a druga bratowa początek sierpnia wyglądały strasznie w te upały... Całe spuchniete i mokre cały czas
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale za to imprezy urodzinowe bedziemy mogły dzieciakom robić na podwórkach z trampolinami i watą cukrową [emoji23]
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
No pięknie :-) ja mam problem z pomalowaniem paznokci u stóp ;/ [emoji14]W końcu matka wzięła sie za lekturę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio na szkole rodzenia dowiedziałam się, że warto codziennie od 28 tc czytać tę samą bajkę lub puszczać tę samą piosenkę dla Maluszka w brzuszku, bo po narodzinach jak bedzie płakać i nic nie będzie pomagać, to warto tę bajkę przeczytać lub piosenkę, podobno działaAle fajna pamiątka :-) super!
Dziewczyny a czy czytacie dzieciaczkom w brzuchu lub śpiewacue??;-)
Moja siostra nie dostała, bo mieli za wysokie dochodyKochana przysługuję każdemu jest to jednorazowa wypłata od naszego kochanego Państwa Moi znajomi otrzymali normalnie a zarobki mieli duże u nas też są duże praca męza ale nie jest potrzebne kompetnie nic zadych dochodów meża tylko moje bo zmieniłam pracę i ja muszę dostarczyć dokumenty a w papierach co wypelniałam nie było nuc kompletnie, pojde teraz w tyg złożyć
jasani
Ja już mam problem z założeniem skarpetek, o obcięciu paznokci nie wspominając a malowanie to już w ogóle...No pięknie :-) ja mam problem z pomalowaniem paznokci u stóp ;/ [emoji14]
misis188
Mi pomaga mazNo pięknie :-) ja mam problem z pomalowaniem paznokci u stóp ;/ [emoji14]
walczaca o szczescie
A mój mówi że kosmetyczki też muszą z czegoś żyć i abym poszła [emoji14]Mi pomaga maz
gooossia17
A mój mówi że kosmetyczki też muszą z czegoś żyć i abym poszła [emoji14]
Ja właśnie dzisiaj idę bo już na prawdę trudno się schylać a myśle, ze nie mam tragicznie wielkiego brzucha jeszcze [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
A ja mam pytanie do dziewczyn, które rodziły za granicą. Jak to jest z załatwianiem formalności w Polsce? Trzeba jakoś od razu przez np ambasadę czy wtedy jak przyjadę do Polski? @hope322 może Ty mi podpowiesz? Jakie dokumenty z Danii potrzebowałaś do rejestracji dziecka w PL?
Porrzebujesz przetlumaczony akt urodzenia dziecka. Idzies do usc i po prostu zglaszasz dziecko. Paszport tymczasowy mozesz wyrobic wczesniej w ambasadzie jesli chcesz. Zeby wyrobic ten wlasciwy to dziecko musi byc zgloszonw w polskim usc i chyba musi to zrobic osobiscie jedno z rodzicow.