reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja już się doczekać nie mogę [emoji173][emoji173][emoji173] ale wszytko jest ok ? Poprostu sobie wariuje Tak ? :D bo już się przekrecam czy coś bo myślę , że nie wygodnie ale ona chyba poprostu się z Mamusia bawi [emoji173][emoji173]
Szkoda tylko , że jak tatuś wraca z pracy to zachowuje się jakby jej tam nie było :laugh2: No coz.. te kobiety :D

Mój mąż uwielbia jak Zosia rozrabia [emoji4] i dokładnie zobaczysz w 30 tc moja rozrabiaka ostatnio sprawdza wytrzymałość żeber [emoji23]
Tak, po prostu sobie wariujesz [emoji12] zobaczysz jak będziesz wariować jak będzie miała leniwy dzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż uwielbia jak Zosia rozrabia [emoji4] i dokładnie zobaczysz w 30 tc moja rozrabiaka ostatnio sprawdza wytrzymałość żeber [emoji23]
Tak, po prostu sobie wariujesz [emoji12] zobaczysz jak będziesz wariować jak będzie miała leniwy dzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to super ❤ tylko szkoda , że jak tatuś chce kopa dostać to siedzi cicho :p
Cudowny czas ❤❤❤

W końcu matka wzięła sie za lekturę:)
a664da6c95a61e20e5f7da12369c2d4b.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ta sama ksiazke ;)

Oj u nas jest tak samo. Czasami tak się wierci, że aż brzuch podskakuje a jak mówię, żeby tatuś popatrzył jak jego córka szaleje to wtedy siedzi cicho. Robi na przekór mamie a przed tatą czuje respekt :p
A moje codziennie wieczorem robią piruety też przy Tatusiu [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane dziś chce pozamawiac trochę ciuszkow i nie wiem jaki rozmiar :( tzn bym chciała tak na wrzesień październik coś pozamawiac ale kompletnie nie wiem nic jeżeli chodzi o rozmiary :( mam termin na 20sierpnia ..

Do góry