reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja już się doczekać nie mogę [emoji173][emoji173][emoji173] ale wszytko jest ok ? Poprostu sobie wariuje Tak ? :D bo już się przekrecam czy coś bo myślę , że nie wygodnie ale ona chyba poprostu się z Mamusia bawi [emoji173][emoji173]
Szkoda tylko , że jak tatuś wraca z pracy to zachowuje się jakby jej tam nie było :laugh2: No coz.. te kobiety :D

Mój mąż uwielbia jak Zosia rozrabia [emoji4] i dokładnie zobaczysz w 30 tc moja rozrabiaka ostatnio sprawdza wytrzymałość żeber [emoji23]
Tak, po prostu sobie wariujesz [emoji12] zobaczysz jak będziesz wariować jak będzie miała leniwy dzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż uwielbia jak Zosia rozrabia [emoji4] i dokładnie zobaczysz w 30 tc moja rozrabiaka ostatnio sprawdza wytrzymałość żeber [emoji23]
Tak, po prostu sobie wariujesz [emoji12] zobaczysz jak będziesz wariować jak będzie miała leniwy dzień

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to super ❤ tylko szkoda , że jak tatuś chce kopa dostać to siedzi cicho :p
Cudowny czas ❤❤❤

W końcu matka wzięła sie za lekturę:)
a664da6c95a61e20e5f7da12369c2d4b.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ta sama ksiazke ;)

Oj u nas jest tak samo. Czasami tak się wierci, że aż brzuch podskakuje a jak mówię, żeby tatuś popatrzył jak jego córka szaleje to wtedy siedzi cicho. Robi na przekór mamie a przed tatą czuje respekt :p
A moje codziennie wieczorem robią piruety też przy Tatusiu [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane dziś chce pozamawiac trochę ciuszkow i nie wiem jaki rozmiar :( tzn bym chciała tak na wrzesień październik coś pozamawiac ale kompletnie nie wiem nic jeżeli chodzi o rozmiary :( mam termin na 20sierpnia ..

Do góry