reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Ja już się doczekać nie mogę [emoji173][emoji173][emoji173] ale wszytko jest ok ? Poprostu sobie wariuje Tak ? bo już się przekrecam czy coś bo myślę , że nie wygodnie ale ona chyba poprostu się z Mamusia bawi [emoji173][emoji173]
Szkoda tylko , że jak tatuś wraca z pracy to zachowuje się jakby jej tam nie było No coz.. te kobiety
Mój mąż uwielbia jak Zosia rozrabia [emoji4] i dokładnie zobaczysz w 30 tc moja rozrabiaka ostatnio sprawdza wytrzymałość żeber [emoji23]
Tak, po prostu sobie wariujesz [emoji12] zobaczysz jak będziesz wariować jak będzie miała leniwy dzień
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to super ❤ tylko szkoda , że jak tatuś chce kopa dostać to siedzi cichoMój mąż uwielbia jak Zosia rozrabia [emoji4] i dokładnie zobaczysz w 30 tc moja rozrabiaka ostatnio sprawdza wytrzymałość żeber [emoji23]
Tak, po prostu sobie wariujesz [emoji12] zobaczysz jak będziesz wariować jak będzie miała leniwy dzień
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowny czas ❤❤❤
Vinszka
To całkowicie normalne. U mnie było dokładnie to samo. Tyle lat starania to cieszymy się każdym momentem ciąży, a ruchy dziecka to coś pięknego. [emoji7]Wiecie co...az się poplakalam bo nie myślałam , że kiedyś doznam takiego szczęścia......
Wiem jużZalezy od dochodu...
Aguleczka29
hope322
Nie urazilas :*Nie chaiałam Cie jakoś urazić swoim wpisem. Wiem, że to był ciężki czas dla Was.
hope322
Mam ta sama ksiazkeW końcu matka wzięła sie za lekturę
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
A moje codziennie wieczorem robią piruety też przy Tatusiu [emoji7] [emoji7] [emoji7]Oj u nas jest tak samo. Czasami tak się wierci, że aż brzuch podskakuje a jak mówię, żeby tatuś popatrzył jak jego córka szaleje to wtedy siedzi cicho. Robi na przekór mamie a przed tatą czuje respekt
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama