reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak , dokładnie nie straszcie nas :D... w sumie ja sama cały czas myślę jak to lato przeżyje:( mojej mamy siostra miała termin tak jak ja i jak mi pokazała zdjęcia jak wyglądała to aż się przerazilam... upały nie sprzyjają:(

@jasani możesz mnie dopisać do kalendarza 02.05 echo serduszka Małej i 11.05 wizyta u gin prowadzącej ;)

reklama
No ale już bliżej niż dalej ;) dziś jeszcze koleżanka mnie zrugała, że ja niespakowana a że może mnie złapać w każdej chwili ona pierwsze w 36tyg a drugie 38 urodziła i powiedziała, że czeka do czwartku na zdjęcie spakowanej torby:p:D
Mnie złapało w 35 Ale torbę miałam bo straszyła od 30 że wyjdzie :laugh2:

Dziewczyny w sumie to wolę dopytać ( jak w sumie o wszystko :laugh2:) bo od równego 20tc czuje już nie muskanie A pukanie i jak mała się rusza :) rano jak wstaje ze mną i od rana to z krotkimi przerwami do tej pory i to codziennie ..mam nadzieję , że jest wszystko ok ? U was też tak maluchy rozrabialy? Teraz czułam jak się ruszala..boooooze ❤❤❤

Ja od początku ciąży nie maluję paznokci. Pomyślałam, że to dobry czas żeby w końcu się zregenerowaly i odpoczely od lakierów i zmywaczy. Na początku było ciężko :p ale wczoraj już upatrzylam sobie lakiery z essie jakie zamówię na lato :D Mam też zestaw do malowania paznokci lakierami hybrydowymi, ale w tym sezonie chyba sobie daruje, bo zajmuje to za dużo czasu, a przy dziecku wiadomo czasu mało :p ;)

Ja urodziłam w lipcu zeszłego roku w największe upały. O ile końcówka ciąży mi ponad normę nie doskwierała to okres po porodzie już tak. W szpitalu trafiłam do sali gdzie słońce było od 9 do 17, przeźroczyste stare rolety, lało się ze mnie. Zmienialam koszule co chwilę, także tym rodzącym w lecie radzę ich mieć trochę więcej.
Jedyny plus to nasze dziecko wyszło że szpitala w cienkich body i połspiochach, a w domu i na spacer wychodziło w rampersach czasem przykryte pieluchą. Odeszły nam w tym pierwszym okresie kombinezony, sweterki itp.

Dziewczyny w sumie to wolę dopytać ( jak w sumie o wszystko :laugh2:) bo od równego 20tc czuje już nie muskanie A pukanie i jak mała się rusza :) rano jak wstaje ze mną i od rana to z krotkimi przerwami do tej pory i to codziennie ..mam nadzieję , że jest wszystko ok ? U was też tak maluchy rozrabialy? Teraz czułam jak się ruszala..boooooze ❤❤❤
Zobaczysz jak będzie rozrabiac ok 30 tc :D

Zobaczysz jak będzie rozrabiac ok 30 tc :D
Ja już się doczekać nie mogę ❤❤❤ ale wszytko jest ok ? Poprostu sobie wariuje Tak ? :D bo już się przekrecam czy coś bo myślę , że nie wygodnie ale ona chyba poprostu się z Mamusia bawi ❤❤
Szkoda tylko , że jak tatuś wraca z pracy to zachowuje się jakby jej tam nie było :laugh2: No coz.. te kobiety :D

Ja już się doczekać nie mogę ❤❤❤ ale wszytko jest ok ? Poprostu sobie wariuje Tak ? :D bo już się przekrecam czy coś bo myślę , że nie wygodnie ale ona chyba poprostu się z Mamusia bawi ❤❤
Szkoda tylko , że jak tatuś wraca z pracy to zachowuje się jakby jej tam nie było :laugh2: No coz.. te kobiety :D
Oj u nas jest tak samo. Czasami tak się wierci, że aż brzuch podskakuje a jak mówię, żeby tatuś popatrzył jak jego córka szaleje to wtedy siedzi cicho. Robi na przekór mamie a przed tatą czuje respekt :p

reklama
Oj u nas jest tak samo. Czasami tak się wierci, że aż brzuch podskakuje a jak mówię, żeby tatuś popatrzył jak jego córka szaleje to wtedy siedzi cicho. Robi na przekór mamie a przed tatą czuje respekt :p
Wiecie co...az się poplakalam bo nie myślałam , że kiedyś doznam takiego szczęścia......

Do góry