reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak , dokładnie nie straszcie nas :D... w sumie ja sama cały czas myślę jak to lato przeżyje:( mojej mamy siostra miała termin tak jak ja i jak mi pokazała zdjęcia jak wyglądała to aż się przerazilam... upały nie sprzyjają:(

@jasani możesz mnie dopisać do kalendarza 02.05 echo serduszka Małej i 11.05 wizyta u gin prowadzącej ;)

reklama
No ale już bliżej niż dalej ;) dziś jeszcze koleżanka mnie zrugała, że ja niespakowana a że może mnie złapać w każdej chwili ona pierwsze w 36tyg a drugie 38 urodziła i powiedziała, że czeka do czwartku na zdjęcie spakowanej torby:p:D
Mnie złapało w 35 Ale torbę miałam bo straszyła od 30 że wyjdzie :laugh2:

Dziewczyny w sumie to wolę dopytać ( jak w sumie o wszystko :laugh2:) bo od równego 20tc czuje już nie muskanie A pukanie i jak mała się rusza :) rano jak wstaje ze mną i od rana to z krotkimi przerwami do tej pory i to codziennie ..mam nadzieję , że jest wszystko ok ? U was też tak maluchy rozrabialy? Teraz czułam jak się ruszala..boooooze ❤❤❤

Ja od początku ciąży nie maluję paznokci. Pomyślałam, że to dobry czas żeby w końcu się zregenerowaly i odpoczely od lakierów i zmywaczy. Na początku było ciężko :p ale wczoraj już upatrzylam sobie lakiery z essie jakie zamówię na lato :D Mam też zestaw do malowania paznokci lakierami hybrydowymi, ale w tym sezonie chyba sobie daruje, bo zajmuje to za dużo czasu, a przy dziecku wiadomo czasu mało :p ;)

Ja urodziłam w lipcu zeszłego roku w największe upały. O ile końcówka ciąży mi ponad normę nie doskwierała to okres po porodzie już tak. W szpitalu trafiłam do sali gdzie słońce było od 9 do 17, przeźroczyste stare rolety, lało się ze mnie. Zmienialam koszule co chwilę, także tym rodzącym w lecie radzę ich mieć trochę więcej.
Jedyny plus to nasze dziecko wyszło że szpitala w cienkich body i połspiochach, a w domu i na spacer wychodziło w rampersach czasem przykryte pieluchą. Odeszły nam w tym pierwszym okresie kombinezony, sweterki itp.

Dziewczyny w sumie to wolę dopytać ( jak w sumie o wszystko :laugh2:) bo od równego 20tc czuje już nie muskanie A pukanie i jak mała się rusza :) rano jak wstaje ze mną i od rana to z krotkimi przerwami do tej pory i to codziennie ..mam nadzieję , że jest wszystko ok ? U was też tak maluchy rozrabialy? Teraz czułam jak się ruszala..boooooze ❤❤❤
Zobaczysz jak będzie rozrabiac ok 30 tc :D

Zobaczysz jak będzie rozrabiac ok 30 tc :D
Ja już się doczekać nie mogę ❤❤❤ ale wszytko jest ok ? Poprostu sobie wariuje Tak ? :D bo już się przekrecam czy coś bo myślę , że nie wygodnie ale ona chyba poprostu się z Mamusia bawi ❤❤
Szkoda tylko , że jak tatuś wraca z pracy to zachowuje się jakby jej tam nie było :laugh2: No coz.. te kobiety :D

Ja już się doczekać nie mogę ❤❤❤ ale wszytko jest ok ? Poprostu sobie wariuje Tak ? :D bo już się przekrecam czy coś bo myślę , że nie wygodnie ale ona chyba poprostu się z Mamusia bawi ❤❤
Szkoda tylko , że jak tatuś wraca z pracy to zachowuje się jakby jej tam nie było :laugh2: No coz.. te kobiety :D
Oj u nas jest tak samo. Czasami tak się wierci, że aż brzuch podskakuje a jak mówię, żeby tatuś popatrzył jak jego córka szaleje to wtedy siedzi cicho. Robi na przekór mamie a przed tatą czuje respekt :p

reklama
Oj u nas jest tak samo. Czasami tak się wierci, że aż brzuch podskakuje a jak mówię, żeby tatuś popatrzył jak jego córka szaleje to wtedy siedzi cicho. Robi na przekór mamie a przed tatą czuje respekt :p
Wiecie co...az się poplakalam bo nie myślałam , że kiedyś doznam takiego szczęścia......

Do góry