reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super już tak blisko[emoji4] , ja wczoraj byłam w szpitalu że względu na nadciśnienie i się dowiedziałam że jak mam cukrzycę to szpital nie trzyma ciąży do 40t tylko skraca ciąże do 37/38 tyg, więc też chyba mnie czeka szybsze spotkanie z malutka[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z cukrzyca rodzilam w 39...ale co szpital to zwyczaje...

reklama
Czyli rozumiem że masz wpisane w ksiązeczce że to ciąża z in vitro.Jedni chca inni nie my z męzem jakoś nie chcemy bo obawiamy się pozniej opinii ludzi w szkole jak młay będzie itd.U nas praktycznie mało kto wie ze to ciąża z in vitro więc chcemy trzymać to dla siebie nikt inni nie musi wiedziec po tak naprawdę społeczeństwo jest poj******. sa ludzie i ludziska.Dzięki za odp.;)

Dokładnie tak jak piszesz wybór każdego . Te książeczki to teraz takie inne niż ta moja co się urodziłam , są dwie strony o Matce i ciazy i tam mam to wpisane swoich danych a w wypisie i danych Sary nie ma nic napisane w sumie jak ktoś nie kumaty to nawet nie będzie wiedział co to ivf albo nawet tam nie będzie zaglądał .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super już tak blisko[emoji4] , ja wczoraj byłam w szpitalu że względu na nadciśnienie i się dowiedziałam że jak mam cukrzycę to szpital nie trzyma ciąży do 40t tylko skraca ciąże do 37/38 tyg, więc też chyba mnie czeka szybsze spotkanie z malutka[emoji4]

:szok: az 3 tygodnie wcześniej??? o kurcze to biorę się ostro za zakupy w takim razie. wizyte mam 8 go marca wiec może wtedy już porozmawiamy z lekarzem o porodzie, alez się tego boje. ostatno snilo mi się ze już bylam po porodzie i tak patrzyłam na tego mojego bobaska i czułam takie szczęście ze jak teraz sobie to przypomnę to az mam lzy w oczach, szczęście nie do opisania :)

:szok: az 3 tygodnie wcześniej??? o kurcze to biorę się ostro za zakupy w takim razie. wizyte mam 8 go marca wiec może wtedy już porozmawiamy z lekarzem o porodzie, alez się tego boje. ostatno snilo mi się ze już bylam po porodzie i tak patrzyłam na tego mojego bobaska i czułam takie szczęście ze jak teraz sobie to przypomnę to az mam lzy w oczach, szczęście nie do opisania :)

Ja z cukrzyca miałam rozwiązanie dokładnie 37t5d [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś jak się umawialam na CC to wspomniałam o tym ze mam cukrzyce ciązową ale wyznaczyli mi termin o tydzień szybciej,co szpital to inne praktyki :)

Ostatnia edycja:
Hm ja nic nie widziałam w książeczce dziecka by była informacja o in vitro

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Chyba bardziej miałam na myśli, że dla mnie aktualne cyferki na wadze są niebotyczne
emoji4.png
według kalkulatora, jest przyrost wagi w normie, więc masz rację.
No, ale co ja chcę, jak na końcówce moja dieta nie jest idealna. Teraz będę zajadać karpatkę.

Zobacz załącznik 840008
Cześć dziewczynki pamiętacie mnie z in-vitro. Co jakiś czas was podczytuje ,ale to ciacho to petarda dla kogoś kto ma cukrzyce ciążową i jest na diecie i tylko można pomarzyć. Termin mam na 22 03 badzie curcia.

Ja mam wizytę 13 marca i to już będzie wizyta w 36+5 i będzie decyzja co i jak z porodem, wszystko będzie zależało od wielkości malej. No i doszły problemy z ciśnieniem, dziś położoną miałam w domu i ciśnienie 154/94 i jutro znowu jadę do szpitala na ktg i chyba już po tabletki na zbicie bo samo nie przejdzie [emoji53]. Dziś torbę zaczynam pakować bo widzę po sobie ze zaczynają się schody nogi mam jak balony i ledwo chodzę.
A sny ja mam czasami tak piękne z malutka że nie chce mi się budzić [emoji7]

reklama
Ja mam wizytę 13 marca i to już będzie wizyta w 36+5 i będzie decyzja co i jak z porodem, wszystko będzie zależało od wielkości malej. No i doszły problemy z ciśnieniem, dziś położoną miałam w domu i ciśnienie 154/94 i jutro znowu jadę do szpitala na ktg i chyba już po tabletki na zbicie bo samo nie przejdzie [emoji53]. Dziś torbę zaczynam pakować bo widzę po sobie ze zaczynają się schody nogi mam jak balony i ledwo chodzę.
A sny ja mam czasami tak piękne z malutka że nie chce mi się budzić [emoji7]

U mnie nogi szczególnie stopy kostki a palce u nog zaczely mi puchnac od tygodnia i skurcz czasami i ból lewej łydki. U mnie 35 tydzień

Do góry