reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chyba bardziej miałam na myśli, że dla mnie aktualne cyferki na wadze są niebotyczne
emoji4.png
według kalkulatora, jest przyrost wagi w normie, więc masz rację.
No, ale co ja chcę, jak na końcówce moja dieta nie jest idealna. Teraz będę zajadać karpatkę.

Zobacz załącznik 840008
O nie. Chwyt poniżej pasa :p ale bym zjadła, uwielbiam karpatke ❤

W Zdrojach ivf nie jest wskazaniem do cesarki i na bank bedzie potrzebne zaświadczenie od psychologa ze masz tokofobie bo oni na wszystko muszą mieć podkładkę . Jak trafisz na izbie na Halca na przyjęciu to obstawiam ze bez papierów nie puści Cie na CC . Jak przyznasz ze masz ciaze z IVF to położna wpisze to w dokumentacje i będzie w opisie w książeczce o przebiegu ciąży . Ja wiem ze mając tam lekarza idzie się ze spokojna głowa ale jak trafisz na taki dzień jak u Mnie 30 rodzących to może być ciężko z kimkolwiek się tam dogadać . Dla mnie CC było najgorszym co przeżyłam w życiu i zniszczyło całkowicie emocje na które liczyłam ze będą przy porodzie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie od psychologa tylko od psychiatry. :) ale już masz Sarę w domu i możesz ja przytulać ;)

W Zdrojach ivf nie jest wskazaniem do cesarki i na bank bedzie potrzebne zaświadczenie od psychologa ze masz tokofobie bo oni na wszystko muszą mieć podkładkę . Jak trafisz na izbie na Halca na przyjęciu to obstawiam ze bez papierów nie puści Cie na CC . Jak przyznasz ze masz ciaze z IVF to położna wpisze to w dokumentacje i będzie w opisie w książeczce o przebiegu ciąży . Ja wiem ze mając tam lekarza idzie się ze spokojna głowa ale jak trafisz na taki dzień jak u Mnie 30 rodzących to może być ciężko z kimkolwiek się tam dogadać . Dla mnie CC było najgorszym co przeżyłam w życiu i zniszczyło całkowicie emocje na które liczyłam ze będą przy porodzie .

Ja mam w karcie ciąży wpisane ze to ciąża po in vitro, ale na pewno odezwę się żeby nie wpisywali w książeczce zdrowia dziecka bo nie mają takiego prawa już się dowiedziałam.Nie mam tam lekarza prowadzącego ciąży mój pracuję całkiem w innym mieście jeszcze w szpitalu. Zalezy wszytsko od lekarza co wpiszę na skierowaniu każdy ma prawo wyboru jak chcę rodzić czy SN czy CCja akurat chciałabym mieć CC ze wzgledu na ze boje się porodu SN jakiś lęk mam :/ . Ale jeżeli nie wyjdzie u mnie CC to zostają mi SN ale wiadomo też zależy od mojego dziecka jak będzie ułożone na razie jest już od 3 tyg głową w dół i też od wagi dziecka bo sama wiesz że przy cukrzycy rodzą się dzieciaczki malutkie i dzieciaczki duże. Ajjjj zobaczę teraz po weekendzie na wizycie co mi gin wpisze, i połowie marca jak pojadę do Zdroji na zapis KTG i badania co tam powiedzą.

A ty w karcie ciąży miałaś wpisane że to ciąża po in vitro czy nie? bo ja własnie mam wpisane i mi Ginka z kliniki wpisała,a jak nie miałaś w karcie to pewnie nie masz w książeczce zdrowia

Myślisz że na lato będzie w porządku?? Strasznie mnie stresuje ta pora roku. Wszyscy się ze mnie śmieją że zapoce te dzieci :p

Wszytsko zalezy od tego jakie bedzie lato.
Moja w tym lezala jak bylo 20C. Miala na sobie body czy pajaca i byla w rozku. On nie byl jakis bardzo gruby (kupilam na Makaszka.pl). Potem jak juz zrobilo sie cieplej i byla wieksza to w rozku jej nie trzymalam, ale na poczatku widzialam, ze lubi w nim lezec bo byla otulona, ale nie scisnieta.

reklama
Byliśmy na zakupach w Lidlu, ponad cztery stowki poszły, zadowolona jestem tak pol na pol... Pełno bodziakow Jej pobralam 62/68, nosi 62 rozmiar, a te body sa takie jak Ona cala [emoji58] nie wiem kiedy będą pasować.

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Obstawiam, ze za max 2 miesiace [emoji16]

Do góry