reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam leginsy i są bardzo fajne, rajstopy i poduszke do spania :p
Poduszka jest spoko jak za 50 zł :-) no i jedna paczkę bodziakow i spodenki :-) pościel była dość fajna po 29 zł ale jeszcze się powstrzymalam :-D
A i stanikow masa do karmienia ale to chyba jeszcze nie nasz etap :-)
Daj znać czy Ty coś namierzysz dla Was :-)
Buuu a u mnie w lidlu nie ma takich rzeczy :/ mam nadzieje, ze i tu bedzie lada chwila, bo czasami pokrywaja sie te tygodnie z tym co jest w PL. Za to jakies 2 tyg temu kupilam dwupak bodziakow i dwie pary spodenek czy jak tam sie nazywa te dzieciece bawelniane porciaki :p
Wrzuccie jakies fotki swoich zakupow ;)

reklama
Oj to prawda i z małego aniołka robi się prawdziwy diabełek który rośnie w oczach
1519302692-3afb936b2f36c216-aaaaaa.jpeg
[emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie! A jednorozca kupilas czy dostalas? Sliczny! Z checia bym kupila

U mnie nogi szczególnie stopy kostki a palce u nog zaczely mi puchnac od tygodnia i skurcz czasami i ból lewej łydki. U mnie 35 tydzień
A ciśnienie masz dobre? Mi puchniecie nasililo się łącznie z ciśnieniem, wczoraj twarz mi spuchla i ręce a dziś stopy tragicznie wyglądają 8 chodzić nie moge. Jutro mam znowu jechać do szpitala, chyba że coś dziś będę czuła że z dzieckiem nie tak to natychmiast mam przyjechać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak ok.10tc odstawiłam całkowicie estradiol , progesteron ok.12tc. Ale odstawialam je stopniowo biorąc coraz mniejsze dawki.
@Oczekiwanie2017 będę brała po jednej progesteronu jeszcze do wtorku a estradiol już nie. We wtorek mam jeszcze wizyte to spytam . Brałam tydzień normalnie a ten już rano i wieczorem . To ten tydzień po jednej i zobaczymy co mi powie . Martwie się

A ciśnienie masz dobre? Mi puchniecie nasililo się łącznie z ciśnieniem, wczoraj twarz mi spuchla i ręce a dziś stopy tragicznie wyglądają 8 chodzić nie moge. Jutro mam znowu jechać do szpitala, chyba że coś dziś będę czuła że z dzieckiem nie tak to natychmiast mam przyjechać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mierze sobie i jest ok twarzy nie mam spuchnietej czuje od dzis palce u rak jak położę nogi wyżej np na poduszczce ciazowej potrzymam w gorze to widze ze troszke schodzi

reklama
Buuu a u mnie w lidlu nie ma takich rzeczy :/ mam nadzieje, ze i tu bedzie lada chwila, bo czasami pokrywaja sie te tygodnie z tym co jest w PL. Za to jakies 2 tyg temu kupilam dwupak bodziakow i dwie pary spodenek czy jak tam sie nazywa te dzieciece bawelniane porciaki :p
Wrzuccie jakies fotki swoich zakupow ;)
Też nad tym ubolewam :(

Do góry