reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mam leginsy i są bardzo fajne, rajstopy i poduszke do spania :p
Poduszka jest spoko jak za 50 zł :-) no i jedna paczkę bodziakow i spodenki :-) pościel była dość fajna po 29 zł ale jeszcze się powstrzymalam :-D
A i stanikow masa do karmienia ale to chyba jeszcze nie nasz etap :-)
Daj znać czy Ty coś namierzysz dla Was :-)
Buuu a u mnie w lidlu nie ma takich rzeczy :/ mam nadzieje, ze i tu bedzie lada chwila, bo czasami pokrywaja sie te tygodnie z tym co jest w PL. Za to jakies 2 tyg temu kupilam dwupak bodziakow i dwie pary spodenek czy jak tam sie nazywa te dzieciece bawelniane porciaki :p
Wrzuccie jakies fotki swoich zakupow ;)

reklama
Oj to prawda i z małego aniołka robi się prawdziwy diabełek który rośnie w oczach
1519302692-3afb936b2f36c216-aaaaaa.jpeg
[emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pieknie! A jednorozca kupilas czy dostalas? Sliczny! Z checia bym kupila

U mnie nogi szczególnie stopy kostki a palce u nog zaczely mi puchnac od tygodnia i skurcz czasami i ból lewej łydki. U mnie 35 tydzień
A ciśnienie masz dobre? Mi puchniecie nasililo się łącznie z ciśnieniem, wczoraj twarz mi spuchla i ręce a dziś stopy tragicznie wyglądają 8 chodzić nie moge. Jutro mam znowu jechać do szpitala, chyba że coś dziś będę czuła że z dzieckiem nie tak to natychmiast mam przyjechać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak ok.10tc odstawiłam całkowicie estradiol , progesteron ok.12tc. Ale odstawialam je stopniowo biorąc coraz mniejsze dawki.
@Oczekiwanie2017 będę brała po jednej progesteronu jeszcze do wtorku a estradiol już nie. We wtorek mam jeszcze wizyte to spytam . Brałam tydzień normalnie a ten już rano i wieczorem . To ten tydzień po jednej i zobaczymy co mi powie . Martwie się

A ciśnienie masz dobre? Mi puchniecie nasililo się łącznie z ciśnieniem, wczoraj twarz mi spuchla i ręce a dziś stopy tragicznie wyglądają 8 chodzić nie moge. Jutro mam znowu jechać do szpitala, chyba że coś dziś będę czuła że z dzieckiem nie tak to natychmiast mam przyjechać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mierze sobie i jest ok twarzy nie mam spuchnietej czuje od dzis palce u rak jak położę nogi wyżej np na poduszczce ciazowej potrzymam w gorze to widze ze troszke schodzi

reklama
Buuu a u mnie w lidlu nie ma takich rzeczy :/ mam nadzieje, ze i tu bedzie lada chwila, bo czasami pokrywaja sie te tygodnie z tym co jest w PL. Za to jakies 2 tyg temu kupilam dwupak bodziakow i dwie pary spodenek czy jak tam sie nazywa te dzieciece bawelniane porciaki :p
Wrzuccie jakies fotki swoich zakupow ;)
Też nad tym ubolewam :(

Do góry