reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Super już tak blisko[emoji4] , ja wczoraj byłam w szpitalu że względu na nadciśnienie i się dowiedziałam że jak mam cukrzycę to szpital nie trzyma ciąży do 40t tylko skraca ciąże do 37/38 tyg, więc też chyba mnie czeka szybsze spotkanie z malutka[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z cukrzyca rodzilam w 39...ale co szpital to zwyczaje...

reklama
Czyli rozumiem że masz wpisane w ksiązeczce że to ciąża z in vitro.Jedni chca inni nie my z męzem jakoś nie chcemy bo obawiamy się pozniej opinii ludzi w szkole jak młay będzie itd.U nas praktycznie mało kto wie ze to ciąża z in vitro więc chcemy trzymać to dla siebie nikt inni nie musi wiedziec po tak naprawdę społeczeństwo jest poj******. sa ludzie i ludziska.Dzięki za odp.;)

Dokładnie tak jak piszesz wybór każdego . Te książeczki to teraz takie inne niż ta moja co się urodziłam , są dwie strony o Matce i ciazy i tam mam to wpisane swoich danych a w wypisie i danych Sary nie ma nic napisane w sumie jak ktoś nie kumaty to nawet nie będzie wiedział co to ivf albo nawet tam nie będzie zaglądał .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super już tak blisko[emoji4] , ja wczoraj byłam w szpitalu że względu na nadciśnienie i się dowiedziałam że jak mam cukrzycę to szpital nie trzyma ciąży do 40t tylko skraca ciąże do 37/38 tyg, więc też chyba mnie czeka szybsze spotkanie z malutka[emoji4]

:szok: az 3 tygodnie wcześniej??? o kurcze to biorę się ostro za zakupy w takim razie. wizyte mam 8 go marca wiec może wtedy już porozmawiamy z lekarzem o porodzie, alez się tego boje. ostatno snilo mi się ze już bylam po porodzie i tak patrzyłam na tego mojego bobaska i czułam takie szczęście ze jak teraz sobie to przypomnę to az mam lzy w oczach, szczęście nie do opisania :)

:szok: az 3 tygodnie wcześniej??? o kurcze to biorę się ostro za zakupy w takim razie. wizyte mam 8 go marca wiec może wtedy już porozmawiamy z lekarzem o porodzie, alez się tego boje. ostatno snilo mi się ze już bylam po porodzie i tak patrzyłam na tego mojego bobaska i czułam takie szczęście ze jak teraz sobie to przypomnę to az mam lzy w oczach, szczęście nie do opisania :)

Ja z cukrzyca miałam rozwiązanie dokładnie 37t5d [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś jak się umawialam na CC to wspomniałam o tym ze mam cukrzyce ciązową ale wyznaczyli mi termin o tydzień szybciej,co szpital to inne praktyki :)

Ostatnia edycja:
Hm ja nic nie widziałam w książeczce dziecka by była informacja o in vitro

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Chyba bardziej miałam na myśli, że dla mnie aktualne cyferki na wadze są niebotyczne
emoji4.png
według kalkulatora, jest przyrost wagi w normie, więc masz rację.
No, ale co ja chcę, jak na końcówce moja dieta nie jest idealna. Teraz będę zajadać karpatkę.

Zobacz załącznik 840008
Cześć dziewczynki pamiętacie mnie z in-vitro. Co jakiś czas was podczytuje ,ale to ciacho to petarda dla kogoś kto ma cukrzyce ciążową i jest na diecie i tylko można pomarzyć. Termin mam na 22 03 badzie curcia.

Ja mam wizytę 13 marca i to już będzie wizyta w 36+5 i będzie decyzja co i jak z porodem, wszystko będzie zależało od wielkości malej. No i doszły problemy z ciśnieniem, dziś położoną miałam w domu i ciśnienie 154/94 i jutro znowu jadę do szpitala na ktg i chyba już po tabletki na zbicie bo samo nie przejdzie [emoji53]. Dziś torbę zaczynam pakować bo widzę po sobie ze zaczynają się schody nogi mam jak balony i ledwo chodzę.
A sny ja mam czasami tak piękne z malutka że nie chce mi się budzić [emoji7]

reklama
Ja mam wizytę 13 marca i to już będzie wizyta w 36+5 i będzie decyzja co i jak z porodem, wszystko będzie zależało od wielkości malej. No i doszły problemy z ciśnieniem, dziś położoną miałam w domu i ciśnienie 154/94 i jutro znowu jadę do szpitala na ktg i chyba już po tabletki na zbicie bo samo nie przejdzie [emoji53]. Dziś torbę zaczynam pakować bo widzę po sobie ze zaczynają się schody nogi mam jak balony i ledwo chodzę.
A sny ja mam czasami tak piękne z malutka że nie chce mi się budzić [emoji7]

U mnie nogi szczególnie stopy kostki a palce u nog zaczely mi puchnac od tygodnia i skurcz czasami i ból lewej łydki. U mnie 35 tydzień

Do góry