reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj to prawda i z małego aniołka robi się prawdziwy diabełek który rośnie w oczach
1519302692-3afb936b2f36c216-aaaaaa.jpeg
[emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudna [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny... mam problem bo dzs jestem jakis 8t0 i mam jeszcze prolutex na 6 dni. mam recepte jeszcze na dwa opakowania i nie wiem czy kupowac. w klinice to kazali jakos 6t4dz odstawic bo tak sie pudelko konczylo. zalatwilam jeszcze dwa opakowania i jeszcze 6 szt mi zostalo z pst pudelka. mam recepte jeszcze na dwa pudelka ale czy kupowac? po pierwsze 300 zl a po drugi i najwaznieksze to moj brzuch i jakis juz wstret do tego kucia :/ co rano traume mam bo jyz miejsca nie bolesnego mi brak na brzuchu. wiem ze luteine 3x1 to mam brac do konca 1 trym. :) Radzcie dziewczyny

Czesc dziewczyny... mam problem bo dzs jestem jakis 8t0 i mam jeszcze prolutex na 6 dni. mam recepte jeszcze na dwa opakowania i nie wiem czy kupowac. w klinice to kazali jakos 6t4dz odstawic bo tak sie pudelko konczylo. zalatwilam jeszcze dwa opakowania i jeszcze 6 szt mi zostalo z pst pudelka. mam recepte jeszcze na dwa pudelka ale czy kupowac? po pierwsze 300 zl a po drugi i najwaznieksze to moj brzuch i jakis juz wstret do tego kucia :/ co rano traume mam bo jyz miejsca nie bolesnego mi brak na brzuchu. wiem ze luteine 3x1 to mam brac do konca 1 trym. :) Radzcie dziewczyny
hmm skoro klinika kazała Ci odstawić to ja bym odstawiła i nie kupowała.

Super już tak blisko[emoji4] , ja wczoraj byłam w szpitalu że względu na nadciśnienie i się dowiedziałam że jak mam cukrzycę to szpital nie trzyma ciąży do 40t tylko skraca ciąże do 37/38 tyg, więc też chyba mnie czeka szybsze spotkanie z malutka[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
No to będziemy napewno w podobnym terminie. Nie podali ci kiedy? Kiedy się dowiesz ?
Wszystko gotowe? :)

Ja bym odstawila :)

Moja mama kupiła w Lidlu dla mojej malutkiej jakiś dresik i pieluszki tetrowe :) A dla mnie sukienkę jeansowa i rajstopy.
@Vinszka ivf jest wskazaniem do cc, ale wszystko zależy od lekarza. Tak samo ciąża bliźniacza, a niektóre kobiety muszą rodzić naturalnie. Słyszałam też o kobiecie, która rodziła sn dziecko ułożone pośladkowo i to w mojej dalekiej rodzinie, więc to sprawdzona informacja.
Wg nowych standardów polozniczych i opieki poporodowej ani ivf ani ciężar bliźniacza nie są wskazaniami bezwzglednymi do cc. Jest duża nagonka na ilość cięć w szpitalach, nfz nie chce płacić za procedury wiec lekarze niechętnie wykonują cięcia.

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Do góry