reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja na razie zaczęłam kupować tylko ciuszki oraz zamówiłam rożek i śpiworek. W innych rzeczach narazie robię rozeznanie. Korzystam póki są wyprzedaże. Z tego co czytałam tutaj dziewczyny już od 12 tygodnia coś kupowały, a ja zaczęłam dopiero teraz. Przed 20 tygodniem nie kupiłam ani jednej rzeczy. U mnie 21 tydzień. To za wcześnie na rozpoczęcie zakupów dla dzidziusia?
Ja też tak zaczynałam :)

reklama
Może.....
Sama nie wiem .
Osobiście mam na niego chęć.... Ale cena do mnie nie przemawia hi hi hi
Narazie nie mamy żadnego.
Leżymy z mamą w łóżku z mamą na sofie i czasem w swoim łóżeczku.....narazie nam nie potrzebny - tak czy siak kupię używany
Ja tez kupilam moj uzywany ale stan idealny i za mniej niz pol ceny. Babka miala juz jeden i dostala drugi w prezencie ale stwiedzila ze dwa to za duzo wiec mi sie udalo

Dziewczyny ja na razie zaczęłam kupować tylko ciuszki oraz zamówiłam rożek i śpiworek. W innych rzeczach narazie robię rozeznanie. Korzystam póki są wyprzedaże. Z tego co czytałam tutaj dziewczyny już od 12 tygodnia coś kupowały, a ja zaczęłam dopiero teraz. Przed 20 tygodniem nie kupiłam ani jednej rzeczy. U mnie 21 tydzień. To za wcześnie na rozpoczęcie zakupów dla dzidziusia?

Przestań Bobiś , ciesz się kupuj ja tez kupowałam od 12 tyg i to dużo i do dziś kupuje . Trzeba się cieszyć ciążà i wierzyć że będzie dobrze bo dzidziuś to czuje . Jak coś kupiłam to zawsze mówiłam patrz córuś co Matka wariatka znowu Ci kupiła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rez chce chustowac, ale lezaczek bede miala, bo nie wszystko zrobisz z dzieckiem w chuscie - np nie schylisz sie.
Lezaczki bede miala nawet dwa, bo wczoraj kolezanka powiedziala ze odda mi swoj (tez spadkowy) zebym do mamy miala i nie musiala wozic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie racja, jeszcze mam trochę czasu na zakupy, bo na razie mam tylko chustę i pieluszki tetrowe, ale jeszcze nie znamy płci, więc się wstrzymuję:)

U nas po wizycie wszystko dobrze. Mała ułożona główką w dół i waży już 1380g i mieści się w normie [emoji4] zdjęcia nie było sensu robić bo słabo było widać.
Mam pytanie czy mała w 28tc może jeszcze się odwrócić czy już będzie w tej pozycji sobie czekać do końca[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

U nas po wizycie wszystko dobrze. Mała ułożona główką w dół i waży już 1380g i mieści się w normie [emoji4] zdjęcia nie było sensu robić bo słabo było widać.
Mam pytanie czy mała w 28tc może jeszcze się odwrócić czy już będzie w tej pozycji sobie czekać do końca[emoji4]

Może ale nie musi . Nasza od tego terminu jak Twój jakoś zeszła główka i tak została do dziś. Jedyny minus ze kopniaki w żebra czułam dość szybko i często [emoji23][emoji23] ważne ze wszystko ok [emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mojej siostry sie dwa razy przekrecala po 28 tyg

reklama

Moja do 28 była główka w dół a na ostatnim usg się obrocila i jest dupciom w dol więc chyba może się jeszcze obrócić nie raz jak ma miejsce

Do góry