reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja to zaczęłam skromnie, ale mama zaszalala :D Właśnie dowiedziałam się, że jeszcze dwie paczki do mnie idą... ale to zakupoholiczka, więc nie ma co się dziwić ;) Przyznaję, że to bardzo miłe. A jak dzisiaj mój M rozmawiał ze swoją mamą, to pochwalił się, że moja mama wysłała nam ubranka. A że teściowa nie chciała być gorsza powiedziała, że zrobi nam przelew i żeby kupić coś od niej dla dzidziusia, bo ona się nie zna :D Szalone babcie :D

No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]

Te teściowe to tak maja. Moja dzień przed wigilijna się mnie dopiero pierwszy raz zapytała jak się czuje! W 14 tc.

Nieźle., to masz teściowa niezle ziolko [emoji53] [emoji37] ... To moja to teraz też i ciuszki kupi pod mój gust bo wie jaki mam i że jak mi się nie spidoba to nie założę i zawsze że strachem mi pokazuje [emoji23] , i pampersy przywiezie... Więc ja nie mogę narzekać

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah czy mamy tą samą teściową

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Te teściowe to tak maja. Moja dzień przed wigilijna się mnie dopiero pierwszy raz zapytała jak się czuje! W 14 tc.

Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]

Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]

Omg. Chyba nie. Teraz moja była zawiedziona, ze z mojego brzucha nie wywróżyła chłopka. ;) bo twierdziła, ze mój brzuch( którego prawie widać nie było) ma taki kształt jak na chłopca.

Ja to chyba też mam duży, bo dzisiaj babeczka w laboratorium pyta czy to końcówka... :p Póki co przytylam 3 kg. Nie wiem czy to dużo czy normalnie, ale tylko brzuszek i piersi mi rosną. A reszta narazie bez zmian.

Hahah czy mamy tą samą teściową

Hahah oby nie [emoji12][emoji12][emoji12] ale moja jeszcze „młoda „ jest i ma kryzys zostania babcia.... Niby jest spoko ale jak cos powie.... moje przyjaciółki mi zawsze mówiły;” poczekaj jak dziecko sie urodzi moja do tego czasu tez była zaczepista”... i jak widać sie zaczyna [emoji58] ale sie nie dam.
A to ,ze nie wypada takich rzeczy mówić kobiecie a ju napewno nie ciężarnej (i zreszta wcale tak złe ze mna nie jest widzialyscie) to juz do kultury osobistej sie zalicza, a raczej braku

No to wygrywasz konkurs na teściowa [emoji15]

Omg. Chyba nie. Teraz moja była zawiedziona, ze z mojego brzucha nie wywróżyła chłopka. ;) bo twierdziła, ze mój brzuch( którego prawie widać nie było) ma taki kształt jak na chłopca.
A jaki to kształt na chłopca? Mój okrągły jak piłka, a mąż twierdzi że jak globus :D Będziemy mieć córeczkę :)
Kurcze jak czytam co piszecie, to stwierdzam, że moja teściowa jest całkiem ok...

reklama
Do góry