Ja biorę pod uwagę moją listę z wyprawka, że prawie wszystkie pozycje juz mam co nie oznacza, że na tym poprzestane A mama przysłała mi nawet kilka bodziaków i pajacyki na 68 i 74 zamówiłam też rożki 2 jak radzilyscie i 1 śpiworek na początek żeby zobaczyć czy się sprawdzi. Zastanawiam się nad kocykami teraz i jak myślicie bawełniane i bambusowe na wiosna/lato będą ok?Niemozliwe [emoji16] Ubranek nigdy za duzo hihi [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Echo serca prawidłowe!!!
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
kredka82
Fanka BB :)
Szybka jestes[emoji6] nie wiem czy ktoras z kwietniowek tyle ma[emoji6]Ja biorę pod uwagę moją listę z wyprawka, że prawie wszystkie pozycje juz mam co nie oznacza, że na tym poprzestane A mama przysłała mi nawet kilka bodziaków i pajacyki na 68 i 74 zamówiłam też rożki 2 jak radzilyscie i 1 śpiworek na początek żeby zobaczyć czy się sprawdzi. Zastanawiam się nad kocykami teraz i jak myślicie bawełniane i bambusowe na wiosna/lato będą ok?
Ja kocyk mam jeden sensoryczny taki gruby, jeden muslinowy (super jest) i wczoraj kupilam jeden taki normalny jednowarstwowy milutki. Pewno jeszcze jakies zamowie bo tego nigdy za wiele chociaz bede musiala przed kotami pilnowac albo koty ogolic na 0[emoji23]
Super!!!Echo serca prawidłowe!!!
Echo serca prawidłowe!!!
Super!! Cieszę się razem z Tobą!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj no nie wiem czy szybka, poprostu zakupy robie głównie przez internet. Dla mnie to duża oszczędność czasu. Szczerze to nie lubię chodzić po sklepach. W każdym razie na ten miesiąc wyczerpałam już swój limit zakupowySzybka jestes[emoji6] nie wiem czy ktoras z kwietniowek tyle ma[emoji6]
Ja kocyk mam jeden sensoryczny taki gruby, jeden muslinowy (super jest) i wczoraj kupilam jeden taki normalny jednowarstwowy milutki. Pewno jeszcze jakies zamowie bo tego nigdy za wiele chociaz bede musiala przed kotami pilnowac albo koty ogolic na 0[emoji23]
Super!!!
meg86
Dziewczyny a z tym becikowym to ten dochód dzielimy na ilość członków rodziny wraz z naszym urodzonym maluszkiem czy tylko mąż, żona?
@dreamscometrue cieszę się że wszystko ok, jesteś bardzo dzielna bo mnie poród sn coraz bardziej przeraża @Ropuszka666 trzymam kciuki za jutro. Powodzenia
@dreamscometrue cieszę się że wszystko ok, jesteś bardzo dzielna bo mnie poród sn coraz bardziej przeraża @Ropuszka666 trzymam kciuki za jutro. Powodzenia
Agnieś191
Tak, już z dzieciaczkiem.Dziewczyny a z tym becikowym to ten dochód dzielimy na ilość członków rodziny wraz z naszym urodzonym maluszkiem czy tylko mąż, żona?
ewelin86
Becikowe razem z dzidziaDziewczyny a z tym becikowym to ten dochód dzielimy na ilość członków rodziny wraz z naszym urodzonym maluszkiem czy tylko mąż, żona?
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
E tam golic czy pilnowac przesadnie. My dzis tak sie bawilismy:Szybka jestes[emoji6] nie wiem czy ktoras z kwietniowek tyle ma[emoji6]
Super!!!
A taka byla asysta (uszy na dile zdjecia) i Publike
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agnieś191
Nie ma co popadac w paranoje ja jak czasem słysze, a co zrobisz z psem, że bakterie cos tam cos tam ze moze cos zrobi dzuecku to mi rece opadaja. Nie wyobrażam sobie oddać gdzieś psa bo mamy go 6 lat chociaż i owszem pewnie wszyscy będziemy musieli nauczyć się żyć na nowo bo mój pies nue jest zwyczajny do dzieci to jest Czlonkiem rodziny. A myśle sobie że Marcelince będzie miło ze ma pieska i będzie bardziej empatyczna. Jak mówie do brzuszka to tłumacze jej, że inne dzieci proszą o zwierzaczka a ona już maE tam golic czy pilnowac przesadnie. My dzis tak sie bawilismy:
A taka byla asysta (uszy na dile zdjecia) i Publike
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom