reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Niemozliwe [emoji16] Ubranek nigdy za duzo hihi [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę pod uwagę moją listę z wyprawka, że prawie wszystkie pozycje juz mam :D co nie oznacza, że na tym poprzestane :D A mama przysłała mi nawet kilka bodziaków i pajacyki na 68 i 74 :D zamówiłam też rożki 2 jak radzilyscie i 1 śpiworek na początek żeby zobaczyć czy się sprawdzi. Zastanawiam się nad kocykami teraz i jak myślicie bawełniane i bambusowe na wiosna/lato będą ok?

reklama
Ja biorę pod uwagę moją listę z wyprawka, że prawie wszystkie pozycje juz mam :D co nie oznacza, że na tym poprzestane :D A mama przysłała mi nawet kilka bodziaków i pajacyki na 68 i 74 :D zamówiłam też rożki 2 jak radzilyscie i 1 śpiworek na początek żeby zobaczyć czy się sprawdzi. Zastanawiam się nad kocykami teraz i jak myślicie bawełniane i bambusowe na wiosna/lato będą ok?
Szybka jestes[emoji6] nie wiem czy ktoras z kwietniowek tyle ma[emoji6]
Ja kocyk mam jeden sensoryczny taki gruby, jeden muslinowy (super jest) i wczoraj kupilam jeden taki normalny jednowarstwowy milutki. Pewno jeszcze jakies zamowie bo tego nigdy za wiele chociaz bede musiala przed kotami pilnowac albo koty ogolic na 0[emoji23]
Echo serca prawidłowe!!!

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Super!!!

Ja kocyk mam jeden sensoryczny taki gruby, jeden muslinowy (super jest) i wczoraj kupilam jeden taki normalny jednowarstwowy milutki. Pewno jeszcze jakies zamowie bo tego nigdy za wiele chociaz bede musiala przed kotami pilnowac albo koty ogolic na 0[emoji23]

Super!!!
Oj no nie wiem czy szybka, poprostu zakupy robie głównie przez internet. Dla mnie to duża oszczędność czasu. Szczerze to nie lubię chodzić po sklepach. W każdym razie na ten miesiąc wyczerpałam już swój limit zakupowy :D

Dziewczyny a z tym becikowym to ten dochód dzielimy na ilość członków rodziny wraz z naszym urodzonym maluszkiem czy tylko mąż, żona?
@dreamscometrue cieszę się że wszystko ok, jesteś bardzo dzielna bo mnie poród sn coraz bardziej przeraża @Ropuszka666 trzymam kciuki za jutro. Powodzenia :)
Becikowe razem z dzidzia

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Super!!!
E tam golic czy pilnowac przesadnie. My dzis tak sie bawilismy:
1516111834-f869b47c48388123-aaaaaa.jpeg

A taka byla asysta (uszy na dile zdjecia) i Publike
1516111895-29c5858a402aedf9-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
E tam golic czy pilnowac przesadnie. My dzis tak sie bawilismy:
1516111834-f869b47c48388123-aaaaaa.jpeg

A taka byla asysta (uszy na dile zdjecia) i Publike
1516111895-29c5858a402aedf9-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma co popadac w paranoje ;) ja jak czasem słysze, a co zrobisz z psem, że bakterie cos tam cos tam ze moze cos zrobi dzuecku to mi rece opadaja. Nie wyobrażam sobie oddać gdzieś psa bo mamy go 6 lat chociaż i owszem pewnie wszyscy będziemy musieli nauczyć się żyć na nowo bo mój pies nue jest zwyczajny do dzieci to jest Czlonkiem rodziny. A myśle sobie że Marcelince będzie miło ze ma pieska i będzie bardziej empatyczna. :-) :) Jak mówie do brzuszka to tłumacze jej, że inne dzieci proszą o zwierzaczka a ona już ma :D:p

Do góry