reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja na razie zaczęłam kupować tylko ciuszki oraz zamówiłam rożek i śpiworek. W innych rzeczach narazie robię rozeznanie. Korzystam póki są wyprzedaże. Z tego co czytałam tutaj dziewczyny już od 12 tygodnia coś kupowały, a ja zaczęłam dopiero teraz. Przed 20 tygodniem nie kupiłam ani jednej rzeczy. U mnie 21 tydzień. To za wcześnie na rozpoczęcie zakupów dla dzidziusia?
Ja też tak zaczynałam :)

reklama
Może.....
Sama nie wiem .
Osobiście mam na niego chęć.... Ale cena do mnie nie przemawia hi hi hi
Narazie nie mamy żadnego.
Leżymy z mamą w łóżku z mamą na sofie i czasem w swoim łóżeczku.....narazie nam nie potrzebny - tak czy siak kupię używany
Ja tez kupilam moj uzywany ale stan idealny i za mniej niz pol ceny. Babka miala juz jeden i dostala drugi w prezencie ale stwiedzila ze dwa to za duzo wiec mi sie udalo

Dziewczyny ja na razie zaczęłam kupować tylko ciuszki oraz zamówiłam rożek i śpiworek. W innych rzeczach narazie robię rozeznanie. Korzystam póki są wyprzedaże. Z tego co czytałam tutaj dziewczyny już od 12 tygodnia coś kupowały, a ja zaczęłam dopiero teraz. Przed 20 tygodniem nie kupiłam ani jednej rzeczy. U mnie 21 tydzień. To za wcześnie na rozpoczęcie zakupów dla dzidziusia?

Przestań Bobiś , ciesz się kupuj ja tez kupowałam od 12 tyg i to dużo i do dziś kupuje . Trzeba się cieszyć ciążà i wierzyć że będzie dobrze bo dzidziuś to czuje . Jak coś kupiłam to zawsze mówiłam patrz córuś co Matka wariatka znowu Ci kupiła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rez chce chustowac, ale lezaczek bede miala, bo nie wszystko zrobisz z dzieckiem w chuscie - np nie schylisz sie.
Lezaczki bede miala nawet dwa, bo wczoraj kolezanka powiedziala ze odda mi swoj (tez spadkowy) zebym do mamy miala i nie musiala wozic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie racja, jeszcze mam trochę czasu na zakupy, bo na razie mam tylko chustę i pieluszki tetrowe, ale jeszcze nie znamy płci, więc się wstrzymuję:)

U nas po wizycie wszystko dobrze. Mała ułożona główką w dół i waży już 1380g i mieści się w normie [emoji4] zdjęcia nie było sensu robić bo słabo było widać.
Mam pytanie czy mała w 28tc może jeszcze się odwrócić czy już będzie w tej pozycji sobie czekać do końca[emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

U nas po wizycie wszystko dobrze. Mała ułożona główką w dół i waży już 1380g i mieści się w normie [emoji4] zdjęcia nie było sensu robić bo słabo było widać.
Mam pytanie czy mała w 28tc może jeszcze się odwrócić czy już będzie w tej pozycji sobie czekać do końca[emoji4]

Może ale nie musi . Nasza od tego terminu jak Twój jakoś zeszła główka i tak została do dziś. Jedyny minus ze kopniaki w żebra czułam dość szybko i często [emoji23][emoji23] ważne ze wszystko ok [emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mojej siostry sie dwa razy przekrecala po 28 tyg

reklama

Moja do 28 była główka w dół a na ostatnim usg się obrocila i jest dupciom w dol więc chyba może się jeszcze obrócić nie raz jak ma miejsce

Do góry