reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Bobisia Ciebie to ja podziwiam. Ja dopiero teraz odważyłam się kupić kilka ciuszków z hm. A co dopiero mówić o całej wyprawce. Wózek mam tylko wybrany, ale jeszcze nie zamówiony. O bujaczkach, laktatorach, kocykach czy gruszkach do nosa jeszcze nawet nie myślałam. A może już powinnam?

1516096381-a8c1d11ebf251f89-aaaaaa.jpeg

Czekamy i już doczekać się nie możemy [emoji23][emoji23] stresik jest ale już raczej nie ucieknę [emoji6][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super[emoji7] [emoji173]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

@Bobisia Ciebie to ja podziwiam. Ja dopiero teraz odważyłam się kupić kilka ciuszków z hm. A co dopiero mówić o całej wyprawce. Wózek mam tylko wybrany, ale jeszcze nie zamówiony. O bujaczkach, laktatorach, kocykach czy gruszkach do nosa jeszcze nawet nie myślałam. A może już powinnam?
A ktory masz tydzien? Ja tez nie kupowalam szybko, tylko kilka rzeczy jak sie trafily a teraz sie boje ze urodze szybciej i nie zdaze[emoji23]

A ktory masz tydzien? Ja tez nie kupowalam szybko, tylko kilka rzeczy jak sie trafily a teraz sie boje ze urodze szybciej i nie zdaze[emoji23]
Dziewczyny ja na razie zaczęłam kupować tylko ciuszki oraz zamówiłam rożek i śpiworek. W innych rzeczach narazie robię rozeznanie. Korzystam póki są wyprzedaże. Z tego co czytałam tutaj dziewczyny już od 12 tygodnia coś kupowały, a ja zaczęłam dopiero teraz. Przed 20 tygodniem nie kupiłam ani jednej rzeczy. U mnie 21 tydzień. To za wcześnie na rozpoczęcie zakupów dla dzidziusia?

Ewunka a nie uwazasz ze to po prostu taka moda? Moze dla kilkumiesiecznego dziecka bujanie sie samemu to bedzie jakas rozrywka ale dla noworodka ten baby bjorn sie moim zdaniem nie nadaje
Może.....
Sama nie wiem .
Osobiście mam na niego chęć.... Ale cena do mnie nie przemawia hi hi hi
Narazie nie mamy żadnego.
Leżymy z mamą w łóżku z mamą na sofie i czasem w swoim łóżeczku.....narazie nam nie potrzebny - tak czy siak kupię używany

reklama
U mnie next 2 me jednak odpada, bo nie da się przeciągnąć tych pasów przez ramę naszego łóżka... No chyba że wymienię łóżko [emoji14]
I dzisiaj przyszło pierwsze zamówienie z hm z ubrankami dla malutkiej (czekam na jeszcze 2 zamówienia z hm i jedno z next :D ). Tak bardzo się cieszyłam gdy to wszystko ogladalam :) Żeby tego było mało jeszcze jedną paczkę, której się nie spodziewałam przyniósł listonosz. Moja mama zaszalala i na wyprzedażach w tesco kupiła mnóstwo ubranek :D Przejrzałam wszystko i po uwzględnieniu tego co jeszcze ma przyjść stwierdzam, że jeśli chodzi o ubranka to już większość mam :D
Ja każdego dnia zaglądam do szuflad z ubrankami i nie mogę się nimi nacieszyc[emoji7] a jak paczka przychodzi dla malej to tak jak bym sobie zamówiła jakąś bluzkę taka radocha[emoji3]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry