reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Na trudnym terenie typu piasek podobno najlepsze sa tego typu wozki

1507704601-aaaaaa.jpeg

Ale moim zdaniem to jest bardoz niepraktyczne w miescie, lepsze sa te ze skretnymi przednimi kolami. No i taki z duzymi to chyba to malo ktorego bagaznika sie miesci...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam ja z wątku kto po invitro. Ale może coś doradze. Mam taki wózek jak na zdjęciu tylko z innej firmy i jest super idealny na plażę, do lasu i świetny do miasta fajnie się prowadzi. Ja bym nie zamieniła go nigdy na taki z kółkami skretnymi a próbowałam obydwa.

reklama
DziewcYny a kiedy odstawialyscie estrofem? Bo mi juz kazał zmniejszyć i za 3 dni odstawić , dziś jest 22 dpt

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja brałam długo. Jakoś koło 10-11 tc odstawiałam . Encorton w sumie prawie do 16tc . Duphaston do 13tc i Luteina jakoś koło 17tc . Do końca zostaje na clexanie i acardzie

Hmmm bo fakt... Ale nie wiem czy te na początku płukac... Chyba daruje sobie... Moze następne już po urodzeniu... Kurde sama nie wiem...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja prałam w lovelii i płaukałam w silan sensitive i po tym prasowaniei nic dziecku nie było .zapach też nie był aż tak intensywny tylko że ja prałam w 32 tc a urodziłam w 39 a teraz nadal tak piorę i nic się nie dzieje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja brałam długo. Jakoś koło 10-11 tc odstawiałam . Encorton w sumie prawie do 16tc . Duphaston do 13tc i Luteina jakoś koło 17tc . Do końca zostaje na clexanie i acardzie

Ja jakos do 12tc...plus minus...

U mnie ledwo 6 tc [emoji58] i znowu zagwozdka, ale dziękuje za odp. [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry