reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Pixie_Dixie Jak tam .
Ja mam już wszystko uprane i uprasowame ( rodze w styczniu) znaczy na bieżąco coś tam dokupuje hi .
Prałam na 40 st w kapsułkach Ariel + płyn do płukania i prasowała mi mamusia .
Nie wiem jaki chce wózek ......
Czy się różni maxi cosi a fotelik samochodowy ....
5w 1 :laugh2:
Czy ja to wszystko potrzebuje ...... ?:szok:
No cos ty...marcelina i zycue zweryfikuje co potrzebujesz...ja np mialam 3 smoczki a majka nie chciala wcale wiec 1 w zupelnosci starczy...wszystko mozna zawsze dokupic
..

reklama
@Pixie_Dixie Jak tam .
Ja mam już wszystko uprane i uprasowame ( rodze w styczniu) znaczy na bieżąco coś tam dokupuje hi .

Jasne, ze potem sie okaze, ze czesc rzeczy byla zbedna, a czegos brakuje. Choc u mnie w sumie jedyna rzecza, z ktorej skorzystalam raz i nie bylo opcji, zeby zrobic to po raz kolejny to byl otulacz woombie.
A maxi cosi to rodzaj fotelikow [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Pixie_Dixie Jak tam .

Wyglada to tak, lekarz mówi,ze jest dobrze ale ja BardO sie martwię i ten pecherzyk taki duży sie wydaje [emoji58]

1507717283-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jasne, ze potem sie okaze, ze czesc rzeczy byla zbedna, a czegos brakuje. Choc u mnie w sumie jedyna rzecza, z ktorej skorzystalam raz i nie bylo opcji, zeby zrobic to po raz kolejny to byl otulacz woombie.
A maxi cosi to rodzaj fotelikow [emoji6]

Aha myślałam że mam kupić i fotelik i maxi cosi .....
:D smoczek .....nie mam smoczka o_O

A i pamietajcie dziewczyny ze np w ikea saprzescieradelka po dwie szt fajne. Ale za to powloczki do kolderek ikea ma inny wymiar niz standardowe. Awiec jak ktos kupi tam powloczki to kolderke tez musi

Wyglada to tak, lekarz mówi,ze jest dobrze ale ja BardO sie martwię i ten pecherzyk taki duży sie wydaje [emoji58]

1507717283-aaaaaa.jpeg

Pixie wiesz to tak jak z beta u każdej wyglada inaczej . Wiesz że teraz najważniejsze to spokój i czekać żeby serduszko zabiło . Ja też się doszukiwałam bo u mnie był dużo mniejszy niż termin wskazał z transferu ale później podgonił i się wyrównało . Ja wiem ze teraz będzie dobrze [emoji846]a co powiedział na plamienia ?

Pixie wiesz to tak jak z beta u każdej wyglada inaczej . Wiesz że teraz najważniejsze to spokój i czekać żeby serduszko zabiło . Ja też się doszukiwałam bo u mnie był dużo mniejszy niż termin wskazał z transferu ale później podgonił i się wyrównało . Ja wiem ze teraz będzie dobrze [emoji846]a co powiedział na plamienia ?

Na plamienia przepisał mi cyklonamine i prg kazał zrobić.

reklama
Do góry