reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiesz co!? Wozek wózkiem ja już bym chciała grudzień i synka w tym wózku... Ale wózek jest ok... A poszłam do sklepu i chciałam bebetto torino a tu ten - miłość od pierwszego wejrzenia i funkcjonalność genialna lepsza jak na zimę...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mi sie bardzo jeden z tych torino wlasnie podoba. A nie patrzac na zime to solidnosc tego torino jak?

Super, też wydaje mi się atrakcyjny i stylowy :happy: A pamiętasz może gdzie go zamawiałaś?

Tak - tutaj: Link do: DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

Bardzo rzetelny sklep, super kontakt z klientem i np zamowilam adaptery dlo fotelika maxi cosi i nie wiedzac, sa pakowane po 2 zamowialam dwa zestawy. Sami sie ze mna skontaktowali, ze to za duzo i jeden wystarczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry